IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Странен, но скъп

Зад противоречивата маска на AG Excalibur е скрит BMW X6 за 90 000 евро

Странен, но скъп

Литовската тунинг компания AG Excalibur представи поредната си екстравагантна доработка. Тя отново е базирана на модел на BMW и отново залага на мащабно преработване.
Странен, но скъп
Машината носи името AG Alligator и представлява префасониран X6. Всъдеходът е оборудван с цялостен бодикит, който увеличава дължината на модела с цели 200 мм. Широчината отпред е увеличена със 100 мм, а отзад - със 150 мм. Заложено е и на масивни джанти с размер 26 инча.

Интериорът е изработен в унисон, като залага на кожа от алигатор, от където вероятно идва и името на машината - AG Alligator. Салонът е подложен и на други промени, сред които изпъква поставената по-високо централна конзола, на която личат и различни панели.
Странен, но скъп
Ще си спестим коментарите относно визията на AG Excalibur за BMW X6, тъй като тунингът на един автомобил не винаги означава подобрение. По-скоро представлява напасване към личните предпочитания на собственика. Затова по-добре разгледайте галерията със снимки и сами преценете дали ви харесва или не.

Само ще допълним, че колата може да бъде закупена срещу сумата от 90 000 евро. От обявата в Autoplius става ясно, че двигателят е дизелов с обем 3,0 литра и мощност 258 к.с.

Преди няколко години ателието показа също толкова странен пакет за BMW 6-Series, който нарече Shark.

Снимки: Autoplius

Тагове: bmw x6 ag excalibur
0 от 500