IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи поглед към новото Subaru XV

Премиерата на машината ще се състои в Женева през март

Първи поглед към новото Subaru XV

Първи поглед към новото Subaru XV
Снимка: Subaru

Subaru ще предостави първи поглед към новото поколение на модела XV по време на стартиращото в началото на март изложение в Женева. На швейцарския автосалон ще бъде представена концепция със същото име, докато серийният модел очакваме през тази или през следващата година.

Разпространеното единствено към момента изображение не дава ясна представа за дизайна на новото XV. Очаква се обаче компактният кросовър да бъде много близък до атрактивната концепция Impreza 5-Door, която се появи в края на миналата година в Токио.

За модела се знае, че ще използва напълно нова модулна платформа, която ще бъде в основата и на следващата Impreza. Архитектурата предоставя междуосно разстояние от 2,67 метра, което предполага доста щедро пространство в салона.

Подробности за задвижването липсват, но се спекулира, че Subaru ще снабди XV с ново поколение двигатели. Очаква се те да разполагат със система за деактивация на част от цилиндрите, по-малък обем и по-висока ефективност.

Повече подробности трябва да бъдат налични в началото на март.

Тагове: subaru xv
0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Triforce ( преди 8 години )
    Тя още далечна, но пък се чудя дали да не се възползвам от възможността. За разлика от повечето тук, на мен ще ми е кофти да гледам 1 камара автомобили, за които само може да мечтая и най-вероятно ще се раздразня.
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 8 години )
    http://***.salon-***.ch/en/aide vij i znai! i metni edno kama4e na ezeroto ot men!
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Triforce ( преди 8 години )
    Предлагат ми да ходя на автомобилното изложение в Женева. Какви нови модели ще има? Интересува ме нещо до 80 000 лева, оттам нагоре само ще ги гледам и ще ги чакам да станат на 4-5 години.
  • #1
    1 rate up comment 5 rate down comment
    Спиро ( преди 8 години )
    Погледнах и нищо, ама новината се брои.МЪРЗЕЛИ