IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Тежкарско Porsche 911

Поредната уникална версия от Porsche Exclusive съчетава лукс и спорт

Тежкарско Porsche 911

Производителите на премиум машини предоставят на клиентите си широки възможности за персонализация на автомобила. Porsche не прави изключение, като сега пред нас е една именно такава версия на спортиста 911.
Тежкарско Porsche 911
Модификацията, създадена от подразделението за персонализация Porsche Exclusive, определено изглежда нетипично, тъй като демонстрира съчетание от лукс и спорт.

Докато екстериорът на модела залага на класически решения - черен цвят (Jet Black Metallic), сребристи колела и червени спирачни апарати, интериорът напомня по-скоро на луксозна лимузина.

Тежкарската обстановка се дължи на широкото използване на естествено дърво, каквото не сме свикнали да виждаме при 911. Материалът е използван за волана, централната конзола, таблото, корите на вратите. Заложено е и на богато количество хром, както и на поръчкова кожена тапицерия в цвят Espresso.
Тежкарско Porsche 911
Задвижването на въпросния екземпляр е напълно стандартно за версията 911 Carrera S Cabriolet. То е поверено на 3,0-литровия би-турбо мотор с мощност 420 к.с. и 500 Нм максимален въртящ момент. Агрегатът се куплира с трансмисия PDK, като при съчетание с пакет Sport Chrono предоставя ускорение от място до 100 км/час за 4 секунди.

Снимки: Porsche Exclusive

0 от 500
  • #2
    13 rate up comment 4 rate down comment
    trex ( преди 8 години )
    Въпреки, че дървото не подхожда много на спортни коли те са го направили да изглежда страхотно. Невероятни са просто!
  • #1
    10 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    На мен лично в днешно време лъскаво дърво в автомобил ми изглежда много неадекватно. Особено пък за стила на Порше, в което има 1000 копчета. Апликации от метал ще му стоят много по - добре.