IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan връща Patrol с ново име

Новата генерация на всъдехода Armada ще е готовя през втората половина на годината

Nissan връща Patrol с ново име

Nissan ще представи през втората половина на годината новата генерация на всъдехода Armada. Изданието Motor1.com публикува нова информация за бъдещия флагман на японския производител, както и негова снимка.
Nissan връща Patrol с ново име
Сегашният Armada се появи още през 2004 г., като използва базата на пикапа Titan. Новото поколение обаче ще бъде изградено на шасито на добре познатия Nissan Patrol и на неговия брат-близнак - Infiniti QX80. Разликата между Armada и Patrol ще бъде в някои елементи от екстериора като броните, страничните прагове и джантите.

Интериорът при двата всъдехода обаче ще бъде напълно идентичен, същото важи и за двигателя. Очаква се под капака на автомобила да се появи добре познатият 5,6-литров V8 с мощност от около 400 к.с. Твърде вероятно е той да бъде съчетан с нова 6-степенна автоматична скоростна кутия, която да замени сегашната 5-степенна.

Защо обаче в Nissan не се притесняват само да променят емблемите и да предлагат един и същ всъдеход под различно име? Главната причина е, че Patrol изобщо не се предлага на пазара в САЩ за разлика от Armada и Infiniti QX80. А разработката на два различни и същевременно огромни SUV модела за различни пазари е напълно лишена от икономическа мисъл.

Снимка: Motor1.com

0 от 500