IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Противоречив тунинг за Ford Transit Connect

Лекотоварният модел е заприличал на болид

Противоречив тунинг за Ford Transit Connect

Противоречив тунинг за Ford Transit Connect
Снимка: Carlex

Автомобили като Ford Transit Connect са създадени, за да предлагат най-доброто от света леките и лекотоварните автомобили. Или казано иначе, да бъдат практични - удобни както за работа, така и за ежедневието. В Carlex Design обаче явно са на мнение, че подобен модел с визия на болид ще предизвика интерес на пазара.

Пакетът на тунерите за Ford Transit Connect е изцяло оптичен, като не засяга гамата от двигатели на автомобила. Дизайнът му е всичко друго, но не и семпъл.

Цялостната преработка включва нова предна броня с голям спойлер, широки арки на калниците с отвори за въздух, масивни странични прагове, задна броня с дифузьор и монтиран високо спойлер. Прибавени са и 19-инчови джанти с нископрофилни гуми Michelin.

Резултатът е значително намален пътен просвет, заслуга за което има и спортното окачване, поставено от Carlex Design.

От тунинг ателието посочват, че пакетът ще се предлага най-напред на пазара на Великобритания. Към момента обаче цени не се посочват.

0 от 500