IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

DS се насочва към Близкия Изток

Mарката откри първото си представителство в Иран

DS се насочва към Близкия Изток

DS се насочват към Близкия Изток
Луксозната марка на френския концерн PSA Peugeot-Citroen - DS, започна 2016 година с откриването на първото си представителство в Иран. Церемонията по откриването в Техеран представлява първата стъпка на DS към Близкия Изток.

Първите модели, които ще се предлагат на този пазар са DS5 и DS6, като последния доскоро беше достъпен само в Китай.

В компанията, чиято гама модели е насочена най-вече към младите шофьори, са убедени, че продажбите им в страната ще са успешни, тъй две трети от населението на Иран е под 30 години.

Иранската автомобилна индустрия представлява 10% от БВП на страната, но поради международните санкции срещу страната, заедно с високата инфлация, е отчетен спад на продажбите на леки автомобили. Въпреки това, от френската група PSA Peugeot-Citroen са сигурни, че този нов за DS пазар ще им донесе успех.

Припомняме, че през 2014 година PSA Peugeot-Citroen официално обяви плановете си за разширение на пазарното си представяне и изглежда, че Иран ще е една от страните, които ще получат специално внимание от страна на френския производител.

Тагове: citroen ds citroën
0 от 500