IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Бъдещият флагман на Volvo се виджа все по-ясно

Появи се поредната нова сериая снимки на S90

Бъдещият флагман на Volvo се виджа все по-ясно

Нови снимки на мащабен модел на бъдещия флагман на Volvo – седана S90, се появиха в интернет пространството. Те бяха публикувани от изданието CarNewsChina, като се твърди, че напълно повтарят дизайна на оригиналния автомобил.
Бъдещият флагман на Volvo се виджа все по-ясно
Премиерата на модела е планирана за автосалона в Детройт в началото на януари. Седанът се позиционира като приемник на Volvo S80, като продажбите му ще стартират още в началото на годината. На пазара бъдещото S90 ще трябва да се конкурира с BMW 5-Series, Audi A6 и Jaguar XF.
Бъдещият флагман на Volvo се виджа все по-ясно
Представената играчка (мащаб 1:43) е боядисана в черно. Дизайнът се приближава максимално до този на концепта Volvo Concept Universe, представен на автосалона в Шанхай през 2011 г. Новото S90 ще получи агресивна предница с по-големи броня и въздухозаборници, T-образни главни светлини в стил „Чука на Тор”, нова изпускателна система с две тръби, наклонен покрив и голям капак.
Бъдещият флагман на Volvo се виджа все по-ясно
За седана се знае, че е изграден на новата платформа на скандинавците - Scalable Architecture. Според неофициални данни в гамата мотори ще влязат само 4-цилиндрови агрегати от семейството Drive-E. Това са два бензинови мотора – T5 (254 к.с. и 350 Нм) и Т6 (320 к.с. и 400 Нм), както и два дизела. По-слабият D4 разчита на 190 к.с. и 400 Нм, а по-мощния – D5, има 224 к.с. и 470 Нм.

Предвижда се и хибридна модификация на седана, чийто основни пазари ще бъдат САЩ и Китай.
Бъдещият флагман на Volvo се виджа все по-ясно
Моделът ще има и версия комби - Volvo V90, чиито снимки може да видите ТУК

Снимки: CarNewsChina
 

Тагове: volvo s90
0 от 500
  • #6
    1 rate up comment 2 rate down comment
    волвенце ( преди 8 години )
    http://***.carnewschina.com/2015/11/25/best-look-ever-at-the-leaked-volvo-s90-143-scale-model-from-china/За по-обстоен преглед!
  • #5
    8 rate up comment 2 rate down comment
    SWEDEN FAN ( преди 8 години )
    Честно казано и на мен не ми харесва задницата, но гледах и други предполагаеми снимки на новото S90, но в крайна сметка до като не го видим на живо нищо не можем да кажем. Преди 2 години също имаше предварителни снимки на XC90 по които изглеждаше грозно, но сега всички видяхме какво чудо е новото XC90. Едно е сигурно за S90 и то е че след XC90 ще бъде втората най-сигурна кола. Обзалагам се на бас, че шведите няма да ни разочароват не и по отношение на сигурността. VOLVO FOR LIFE
  • #4
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Кольо Камиона ( преди 8 години )
    От Форд Скорпио насам не е имало толкова куца задница.
  • #3
    5 rate up comment 5 rate down comment
    BB ( преди 8 години )
    Китайско е нали?.. Все повече осират всичко и накрая ше забрилича на посредствен глокник.*** то така е ..хитрата свраака с двата крака..Закривайййй..
  • #2
    12 rate up comment 2 rate down comment
    M ( преди 8 години )
    Задните стопове са тотална катастрофа.
  • #1
    13 rate up comment 2 rate down comment
    Коментар1 ( преди 8 години )
    Малко не ми харесват как са направени стоповете отзад