IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Любимите коли на Ludacris

Рапърът предпочита лукса

Любимите коли на Ludacris

Любимите коли на Ludacris
Рапърът Ludacris, изявяващ се и като актьор, разкри кои са любимите му автомобили. В Instagram той качи снимка с новата си Alpina B7, която обаче определи като втората си най-любима кола.

Изненадващо или не, най-любимият автомобил на Ludacris стара Acura Legend от 1993 година. Рапърът се сдобил с колата още преди да стане популярен, а по-рано тази година луксозната марка на Honda я прибра в сервиза, за да я реставрира.

"Моят Legend имаше навъртени 280 000 мили, беше се появила тук-там и ръжда", споделя изпълнителят, допълвайки: "Аз все още обожавам този автомобил, той е софистициран, предлага лукс и спорт. Пасва отлично на моята персоналност".

Реставрираният от Acura автомобил се появи на изложението за тунинг SEMA в Лас Вегас, въпреки че по него не са правени почти никакви допълнителни доработки.

"Ludacris сподели, че обожава колата. Затова решихме да не я променяме, просто я върнахме в оригиналното й състояние от 1993 година. Добавихме единствено по-мощна аудиосистема, все пак Ludacris се занимава именно с музика", заяви при премиерата на автомобила Джон Икеда, генерален мениджър на японската марка.
Любимите коли на Ludacris
Колкото до втората най-любима на рапъра кола - Alpina B7, тя също се вписва идеално в разбиранията му за идеален автомобил. Моделът, който всъщност е базиран на BMW 7-Series, предлага лукс, стил и спорт, както и ексклузивност. Под капака му е поставен V8 двигател с 540 к.с., който изстрелва лимузината от 0 до 100 км/час за само 4,5 сек.

Както изглежда, Ludacris предпочита луксозните машини. В гаража му няма нито един изцяло спортен автомобил. Често той е забелязван с бял Range Rover, както и с персонализиран Mercedes Sprinter, също решен в бял цвят.

Снимки: Instagram

Тагове: ludacris
0 от 500
  • #11
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Triforce ( преди 8 години )
    Колега, последното ти изказване е малко... не е точно. БМВ не се чупят толкова, колкото Мерцедес и Ауди. Може би така трябваше да напишеш. Ако си беше купил човека нов Lexus LS600H, едва ли щеше да остане НЕдоволен. Просто това харесва. Аглока все още си е Аглока. На новите японски коли май им поразвалиха качеството на коженият салон, други забележки няма. То вече няма производител, който да прави идеални автомобили както в доброто старо време!
  • #10
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Опа ( преди 8 години )
    Фен е на BMW...Както и по-голямата част от света на Motorsporta....
  • #9
    15 rate up comment 1 rate down comment
    Triforce ( преди 8 години )
    Интересни коментари...Ludacris е рап-певец и го въртят вече от 15 години по музикалните канали (аз не гледам телевизия). Участва в почти всички части на "Бързи и яростни" и е може би по-добър актьор, отколкото певец (лично мнение). А това, че се е качил горе на капака на колата не значи, че ще я надраска. Там улиците са чисти и сигурно току-що си е обул новите маратонки, за да се качи горе. И ако този капак се огъваше така лесно... това да не ви е БАНИЦА?Важното е, че е фен на Аглока!!!
  • #8
    5 rate up comment 9 rate down comment
    567 ( преди 8 години )
    Като е разбирач на автомобили що дири на покрива с обуки да "го" криви и драска лаковото покритие ??????
  • #7
    8 rate up comment 1 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 8 години )
    Fast & furious поне не сте ли гледали, бре? Този е черньото,дето 'разбира от технологии'...а иначе, прекалено чист му е рап-а...
  • #6
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Аз ( преди 8 години )
    Като го чувате за първи път чукнете "Ludacris" в Google и бързо ще се информирате, вместо да пишете безсмислени коментари ;)
  • #5
    8 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Трябв ли всички да познават тоя Лудакрис?Вървежен е явно......и аз го чувам за първи път!
  • #4
    14 rate up comment 4 rate down comment
    RRE S3 ( преди 8 години )
    4oveka opredeleno razbira ot koli.Tazi Acura e izprevarila vremeto si kakto pove4eto iaponski koli ot 80-te i 90-te godini,fantasti4ni-zdravi,tihi,niski i shiroki,aerodinami4ni,pyrgavi i dinami4ni. Koli,koito zaslujavat nai-visoka ocenka i dnes!
  • #3
    15 rate up comment 6 rate down comment
    До първия ( преди 8 години )
    Със сигурност не е анонимник като теб...Малко е смешничко да задаваш такъв въпрос?А, че разбира от коли си е факт.
  • #2
    19 rate up comment 11 rate down comment
    До А ( преди 8 години )
    той е някой, за разлика от теб