IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Infiniti Q60 Coupe е готов за дебюта си

Моделът се появи без никакъв камуфлаж

Infiniti Q60 Coupe е готов за дебюта си

Луксозното спортно купе Infiniti Q60 Coupe е напълно готово да дебютира пред публика. Това става ясно от публикуваните в редица издания снимки на автомобила без никакъв камуфлаж. Те са направени по време на заснемането на рекламно видео за модела, съобщава Auto Guide.
Infiniti Q60 Coupe е готов за дебюта си
Очаква се премиерата на купето да се състои още на първото голямо международно изложение през 2016 г. – това в Детройт през януари. Моделът ще се появи почти веднага след това на пазарите, като ще трябва да се конкурира с BMW 4-Series, Audi A5, Lexus RC и Mercedes-Benz C-ClassCoupe.

Всъщност Infiniti Q60 Coupe представлява версия с две врати на седана Q50. Очаква се при излизането си на пазара то да се предлага с бензинов 3,0-литров туин-турбо двигател с мощност от около 400 к.с.
Infiniti Q60 Coupe е готов за дебюта си
Ще има и по-достъпна версия, която ще разчита на 4-цилиндровия двигател с обем 2,0 литра, който е производство на Mercedes-Benz. При купето на Infiniti неговата мощност ще бъде малко над 200 к.с. Ще се предлагат също така дизел и хибрид.

Снимки: Auto Guide
 

Тагове: infiniti q60 coupe
0 от 500
  • #5
    2 rate up comment 7 rate down comment
    тия от Рено ли са ( преди 8 години )
    Вероятно ще се окаже, че Volkswagen не са единствените, които са мамили за завишените нива на вредни емисии на своите автомобили. Според германската лоби група за защита на околната среда Deutsche Umwelthilfe френският производител Renault използва същите трикове. Те твърдят, че нивото на вредни емисии от 1,6-литровия ван Renault Escape е 25 пъти по-високо от заложения легален лимит за страните от Европейския съюз, пише The Daily Kanban.Данните от изследване на колите на френския бранд показват, че проблемът е характерен за определени модели. Освен това при изпитването на въпросните возила, те са били така програмирани, че да показват отлични резултати, за да преминат тестовете на европейските власти. Докладът на Deutsche Umwelthilfe е направен съвместно с американския "Международен съвет по екологично чист транспорт", който през септември изкара и данните за Volkswagen. Изчисленията в него показват, че Renault Escape изпуска по 2,06 грама моно-азотни оксиди на километър, което е повече от 25 пъти над европейския лимит. Досега от френския производител отказват да коментират тези твърдения
  • #4
    14 rate up comment 2 rate down comment
    оня същия ( преди 8 години )
    супер е, да видим и цените
  • #3
    16 rate up comment 4 rate down comment
    соло ( преди 8 години )
    Всякакви глупости очаквам във форума, но че точно Инфинити крадат дизайн, или са безлични, трябва да си много празна лейка, да го твърдиш.
  • #2
    5 rate up comment 16 rate down comment
    HaaaНааНааа ( преди 8 години )
    Отзад Алфа, отпред фарове от Киа(а и много други), решетка леко вдлъбната за да не се копира съвсем Ауди и под нея отвор като при Джулия. Не е зле, харесва ми.
  • #1
    16 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Задницата е по-секси от тази на Алфа дори! Браво!