IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Genesis подготвя конкурент на BMW 3-Series

Третият модел на премиум бранда на Hyundai ще носи името G70

Genesis подготвя конкурент на BMW 3-Series

Hyundai ще пусне седан, който да се конкурира с BMW 3-Series, Audi A4 и Mercedes C-Class, като моделът ще се предлага под премиум марката Genesis. Това съобщи шефът на Hyundai Motor America - Дейв Жуковски, в интервю за Wards Auto.
Genesis подготвя конкурент на BMW 3-Series
Жуковски не даде подробности за модела, но се знае, че той ще бъде третият в гамата на марката Genesis и съответно ще носи името G70. Другите два - G90 и G80, представляват наследници на сегашните модели на Hyundai - Equus и Genesis. Първият от тях - G90, ще бъде и флагман на новата марка, като дебютът му пред публика е планиран за 9 декември.

Топ мениджърът допълни, че върху основата на бъдещия G70 ще бъдат построени още няколко модела, в това число и кросовър. По този начин Hyundai ще повтори направеното от Mercedes-Benz с неговия GLC, който е изграден на платформата на новата C-Class.

Общо до 2020 г. компанията предвижда да пусне на пазара поне 6 нови модела. В Hyndai са се отказали от намерението си да задължат своите дилъри да продават луксозните автомобили, но са на мнение, че търговците сами ще стигнат до тази идея, след като продажбите стартират.

Снимка: Hyundai

Тагове: hyundai genesis
0 от 500
  • #8
    40 rate up comment 12 rate down comment
    :) ( преди 8 години )
    Имайки предвид колко са зле швабите това ще им е най-малкото достойна конКУРенция.
  • #7
    46 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Виждаме ги немците колко са силни....в измамите. В бъдеще ги чака силен шок както се случи с електрониката им. Сега никой не купува немски телефони, телевизори или каквато и да е електроника от тях. Защото загинаха и при колите ако лежат на стари лаври и разчитат на мушеничества ги чака същото. И баба Меркел не може да ги спаси.
  • #6
    38 rate up comment 14 rate down comment
    Майна ( преди 8 години )
    конгло К'ВО *** САЙТА на маЙКА ВИ ТАКОВАТА
  • #5
    44 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Infiniti не смята да надминава Lexus .Те като марки , имат общи конглокенти в лицето на германците . А сравнението за NOKIA май не си горазбрал . Щото от монополист на пазара , подценяват силата на touchscreen и след 10 години фалират . Тъй че най глупавото нещо е да подцениш конглокенцията . И дядо ти Вазов със сигурност ,т'ва не го е писал за BMW-та.
  • #4
    48 rate up comment 32 rate down comment
    Кольо Камиона ( преди 8 години )
    От колко години кьораво и кьопаво подготвя конглокенти на БМВ 2002 / 3-серия? Май от 50 години, и както казва дядо Вазов, идат като тигри, бягат като Овци. Третата серия на БМВ си остава еталон, сравнението с Нокия е смешно, а Инфинити първо да измислят как да надминат Лексус и чак тогава да мислят за висшата лига.
  • #3
    43 rate up comment 15 rate down comment
    Майна ( преди 8 години )
    Като видите статистиките за продажби на INFINITI . В някой страни са в пъти , не в проценти (Китай) спрямо миналата година .Според мен е по добре да се притесняват .
  • #2
    63 rate up comment 19 rate down comment
    Майна ( преди 8 години )
    Бе те и от Лексус не се притесняваха . Бе те и Нокиа казаха че няма бъдеще в смартфона (2004-05 пазарен дял над 60 процента) ..... и след 10 години Майкрософт ги купи!
  • #1
    56 rate up comment 30 rate down comment
    :) ( преди 8 години )
    Убеден съм, че BMW са изтръпнали от страх :D