IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Дизел с 310 к.с. за Porsche Macan

Моделът на Hamann развива 100 км/час за 5,7 сек.

Дизел с 310 к.с. за Porsche Macan


Тунинг компанията Hamann доработи върховата дизелова версия на Porsche Macan, като я направи по-мощна и агресивна.

Пакетът на Hamann, предназначен за Porsche Macan S Diesel, е цялостен и предлага както външен тунинг, така и оптимизация на мотора.

По отношение на оптичните промени, тунерите са заложили на масивен бодикит, който включва нови брони, спойлери и по-широки арки на калниците. Поставени са също така спортно окачване и 22-инчови джанти Anniversary EVO с гуми Conti SportContact 6.

За модела е подготвена и специална изпускателна система от неръждаема стомана, чийто звук може да бъде регулиран чрез приложение на инфо-развлекателната система в автомобила.

Агресивната външност на доработения автомобил е подплатена и с допълнителна мощност за дизеловия мотор с обем 3,0 литра. Той вече генерира 310 к.с. и 680 Нм, което представлява увеличение от 52 к.с. и 100 Нм.

Софтуерната доработка на двигателя позволява ускорение от място до 100 км/час за 5,7 секунди, или с 0,4 сек. по-бързо от серийния Macan S Diesel.

Цените на автомобила се съобщават след конкретно запитване.

Снимки: Hamann

Тагове: hamann porsche macan
0 от 500
  • #13
    1 rate up comment 0 rate down comment
    trex ( преди 8 години )
    Охаа, дайте го насам!!
  • #12
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Пешо Дизела ( преди 8 години )
    Канцероген а? Ми нека..Хванали се за 2 думички..а поне кажете и chem trails да правят VW хахах та да е още по цветущо.А пък Форд,GMC, и прочее камиони..без емисии..нали ? Евала на логиката селска.Дизела канцероген,бензина бистър планински въздух..Пародия.
  • #11
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Отровизел ( преди 8 години )
    Много харесвам Порше, прекрасни автомобили със свое собствено лице, които от десетки години се разпознават и уважават от всеки здравомислещ човек. Обаче някак не мога да приема, че човек би си купил дизелово Порше(лично аз, ако имам възможност не бих), но явно има богати хора които ги купуват. За мен дизела би трябвало да се използва най-вече за товарни автомобили. Това да сложиш дизел на Порше си е живо кощунство, но като знам коя е компанията майка не се учудвам.
  • #10
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Аз ( преди 8 години )
    Аз виждам Ауди! Порше НИКЪДЕ не виждам!Купете си новият Фолксваген МАКАН!Ако имате повече пари, купете си Фолксваген ТУАРЕГ!Ай сиктир с тия 3000 марки бе!
  • #9
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    След дизелгейт да пущаш подобни реклами и да лансираш разни канцерогеници е меко казано малоумност и липса на такт. Вместо да си траят и да не спрат да се излагат, то го правят отново и отново! Е такава наглост просто няма. Доказаха им на *** немски, че чист дизел няма, но те си знаят пак своето. Дизел, та дизел. Толкова ли много сажди са им се събрали в главите на някой.
  • #8
    6 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    И нов дизелгейт скандарт
  • #7
    12 rate up comment 7 rate down comment
    Кодошо ( преди 8 години )
    Не са комплексари, а е един и се казва Дошо.Откакто сложиха и *** в дизеловия списък съвсем се радикализира, бе направо като талибан тоя! Ха ха ха!
  • #6
    7 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Смрадлив канцерогенен глокник за простаци.
  • #5
    16 rate up comment 7 rate down comment
    ДА ( преди 8 години )
    става, дори бих казал "браво" и ако имах нормални доходи бих взел веднага едно, но можеби бензиново, а относно тия атдолу дето плюят... нямам думи, аман от комплексари
  • #4
    9 rate up comment 14 rate down comment
    нововнос ( преди 8 години )
    Как не ги е срам да лансират поредния ултра-канцерогенен ***!Тези от Hamann явно не четат новини, че да я рекламират тази отровна дизелова ***!