IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Land Rover пуска ограничена серия кабриолет Evoque

Модификацията ще се предлага в Европа, САЩ и Китай

Land Rover пуска ограничена серия кабриолет Evoque

Land Rover ще пусне на пазара ограничена серия кросовър със свалящ се покрив, който е изграден на базата на Range Rover Evoque. Това съобщи представител на британския производител, цитиран от Automotive News.
Land Rover пуска ограничена серия кабриолет Evoque
Автомобилът първоначално ще се предлага единствено на пазарите в Европа, САЩ и Китай. Очаква се цената на кабриолета да бъде по-висока от тази на стандартния Evoque, който в ЕС е оценен на 35 500 евро.

Новата модификация ще бъде в стила на концептуалния прототип, показан през 2012 г. Range Rover Evoque Convertible ще получи двигатели на обичайния модел – 2,0-литрови дизели от семейството Ingenium, развиващи 150 и 190 к.с., както и бензинов мотор със същия обем и мощност от 240 к.с.

Представител на марката определя модела като „кабриолет за всякакво време”. Той допълва, че Evoque Convertible ще получи функцията Wade Sensing, която с помощта на сензори във външните огледала ще определя дълбочината на брода, който трябва да се преодолее и ще извежда данните на екрана на мултимедийния комплекс.

Откритият Evoque, чиято премиера е насрочена за автосалона в Лос Анджелис в края на месеца, ще бъде оборудван и с фирмената за модела система за задвижване на четирите колела Terrain Response.

Снимка: Land Rover

0 от 500