IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW M2 се вижда все по-ясно

Известна е и цената на купето за Европа

BMW M2 се вижда все по-ясно

Купето BMW M2 вече на няколко пъти бе заснето по време на тестове, но досега винаги прототипът бе добре покрит с камуфлажни лепенки. С приближаването на официалната премиера на модела – 14 октомври, въпросителните около неговия външен вид намаляват.
BMW M2 се вижда все по-ясно
Последните снимки, публикувани от Worldcarfans, показват машината с минимален камуфлаж. От тях се вижда, че купето е получило нова предна броня, различна решетка на радиатора, големи въздухозаборници, малък спойлер и променени светлини.
BMW M2 се вижда все по-ясно
Голямата разлика обаче ще бъде под капака. Моделът ще се предлага с нов агрегат, заменящ досегашния мотор N55. Обемът на новия двигател е 3,0 литра, а мощността му ще достигне 370 к.с. С този мотор BMW M2 ще ускорява от 0 до 100 км/ч за 4,5 секунди, а максималната скорост ще бъде ограничена до 250 км/ч. Като опция ще се предлага възможност за развиване на 274 км/ч.
BMW M2 се вижда все по-ясно
Още в базовата си версия купето ще получи датчици за паркиране, навигационна система, допълнителни карбонови елементи, 19-цолови джанти, тонирани стъкла и др. Моделът вече ще предлага 4 различни цвята на каросерията.
BMW M2 се вижда все по-ясно
Продажбите на BMW M2 ще стартират в началото на 2016 г., като вече е известна цената му. В Европа тя ще стартира от 54 000 евро.

Снимки: Worldcarfans
 

Тагове: bmw m2
0 от 500