IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Продуктовият Fiat Aegea

Моделът вероятно ще приеме името Egea

Продуктовият Fiat Aegea

Първи снимки на серийната версия на наследника на Fiat Linea разкри изданието IndianAutosBlog. Автомобилът вероятно ще приеме името Egea, след като на изложението в Истанбул по-рано тази година бе анонсиран като Aegea.
Продуктовият Fiat Aegea
От снимки става ясно, че серийният модел е почти аналогичен с предпродуктовата версия, която видяхме на турското изложение. Размерите на седана са дължина от 4,5 метра, широчина от 1,78 м. и височина от 1,48 м. Багажникът има обем от 510 литра.

Информация за задвижващите агрегати липсва, но се твърди, че моделът ще се предлага с избор от 4 двигателя с мощност между 95 и 120 к.с.

Наличен е и кадър на интериора, от който се вижда, че новият седан на Fiat е оборудван с поставена високо на централата конзола инфо-система, малък TFT дисплей на арматурното табло и многофункционален волан.
Продуктовият Fiat Aegea
По отношение на оборудването, изпълнителният директор на Fiat Оливие Франсуа заяви, че моделът ще бъде практичен и прост, но и доста модерен – точно каквито са мебелите IKEA. В интервю за Automotive News той уточни, че седанът въплъщава основните принципи на шведския производител на мебели – модулна конструкция, простота, отсъствие на ненужни функции, съвременност и най-модерни технологии.
Продуктовият Fiat Aegea
На снимките е показана версията седан, която обаче вероятно няма да видим в Европа. За Стария континент са предвидени модификациите хечбек и комби, които ще заменят Bravo и Stilo Multiwagon. Като конкуренти на Egea се определят достъпните версии на Ford Focus, както Dacia Logan, Skoda Rapid и др.

Производството на модела ще бъде съсредоточено в Бурса (Турция), където италианците имат завод.

Снимки: IndianAutosBlog

Тагове: fiat aegea fiat egea
0 от 500
  • #11
    0 rate up comment 4 rate down comment
    karutsar ( преди 8 години )
    Марката Fiat е автомобил за третият сват да си ги карат там и в Турция.
  • #10
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Много си назад със инфото за Фиат- Крайслер автомобили,те са на печалба,отдавна къв фалит бе ***,Мазерати също са на плюс в продажбите ,алоо
  • #9
    4 rate up comment 1 rate down comment
    ФВ ( преди 8 години )
    Аз като фен на немското се интересувам от футбол (по прости фенове от футболните няма), от автомобили (всъщност от сервизи - разбираемо) и от жени (предимно чалга фенки).
  • #8
    13 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    къв брак бе лепилар те купиха крайслер не се ожениха за тях. комплексар. VW си остава най-гадния лъжлив и скапан производител. факт
  • #7
    21 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Ако е около 20 000 лв. ще е идеално и сигурно ще взема едно. Със сигурност ще има по-малко проблеми от скапания гоуф или джета например. Комплексираните Вагонетки сега са в knock out и само се опитват да стенат от време на време от земята с регулярните си глупости, че другите били ***, а "немското" ( китайското ) било най-доброто. ***, ФИат е много над VW и винаги е било така.
  • #6
    19 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Темата не е за Тойота. И аз карам кола от тази марка и съм много доволен. Не бих е заменил с никоя друга. Железен автомобил. Забравих от къде се вдига предния капак. Преди бях фен на немското и сега разбрах, колко много съм се лъгал и колко много пари съм налял в ремонти, за да карам немски кош.Този Фиат ми харесва честно казано. Не ги знам как са в момента с надеждността, но на времето имах едно Пунто и големи проблеми не съм имал с него. Само дребни неща се обаждаха.
  • #5
    4 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    тойото най-хубавата кола, карам такава и не бих си купил друга
  • #4
    11 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    На мен колата ми харесва. Може да има някакви прилики с други модели, но е симпатична и има собствено излъчване, а не като немските пенсионерски талиги. Името на колата обаче е доста интересно. Egea да не е съкращение на Е(вро)гея?
  • #3
    7 rate up comment 13 rate down comment
    jey leno ( преди 8 години )
    Както и Ситроен С4 седан 2014.......
  • #2
    7 rate up comment 16 rate down comment
    jey leno ( преди 8 години )
    Открийте разликите с Пежо 508 и