IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-новият кросовър на Renault

Първи снимки на Grand Captur

Най-новият кросовър на Renault

В гамата на Renault ще се появят още нови кросовъри, съобщи неотдавна Стефан Мюлер, изпълнителен вицепрезидент на френската компания. Един от тях ще носи името Grand Captur, като неговите тестове вече текат с пълна сила, става ясно от снимките, които разпространи Automedia.com.
Най-новият кросовър на Renault
Новият кросовър ще се присъедини към наличните кросовъри Espace, Kadjar и Capture. Той е базиран именно на последния, като съдейки по името - Grand Captur, ще предлага по-щедри размери и простор.

Информацията за най-новия кросовър на Renault е ограничена. Твърди се обаче, че моделът има увеличено междуосие, но ще се предлага единствено във версия с 5 места.

Дизайнът ще бъде в стила на Capture, но ще бъдат заети елементи и от новите Talisman и Megane, благодарение на което Grand Captur ще демонстрира по-атрактивен стил от своя по-малък събрат.
Най-новият кросовър на Renault
По отношение на задвижването, двигателите най-вероятно ще бъдат дизелови и бензинови с малък обем и турбо. Възможна е и появата на версия със система за задвижване на четирите колела.

Очаква се Grand Captur да бъде показан още през следващата година.

Снимки: Automedia.com

Тагове: renault grand captur
0 от 500