IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Тунинг за новата Toyota Prius

Хибридът е подготвен от Wald International

Тунинг за новата Toyota Prius

Новото поколение Toyota Prius успя да разпали обществеността със своя дизайн, който мнозина отрекоха, а други приеха радушно. Именно с дизайна на модела се зае тунинг компанията Wald International, която подготвя своя доработка за хибрида.
Тунинг за новата Toyota Prius
Снимка: Wald International

Към момента пакетът на Wald International е в процес на разработка, като е налично едно единствено изображение. Кадърът представя предната част на автомобила, която е решена в по-агресивен стил.

Тунинг пакетът включва нова предна броня, допълнителен спойлер в различен цвят, по-масивни прагове и големи джанти. Промени има още в задната част и салона, но към момента те остават загадка.

Не се съобщава нищо и за промени по задвижващия агрегат. Тъй като той е хибриден, най-вероятно Wald International не са правили никакви доработки. Стандартният Prius от ново поколение се задвижва от 1,8-литров бензинов двигател, електромотор и комплект никел-метал хидридни батерии, които се зареждат с енергия, генерирана при спиране. Обявеният от производителя разход на гориво е 3,5 л/100 км, което е с 10% по-малко от този на предишната генерация.

Още подробности за пакета на Wald International трябва да бъдат разкрити в идните месеци. 

0 от 500
  • #10
    0 rate up comment 2 rate down comment
    ммм ( преди 8 години )
    Здравей приятелю, каде се беше изгубил, да не беше излязъл на извънградско с приуса та се забави толкова да се похвалиш с космическия кораб :D
  • #9
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Приус е един от най-модерно изглеждащите и красиви автомобили. Всичко в него е high tech,включително и дизайна.
  • #8
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Аз не съм готов на компромиса да имам грозна германска безлична кола.Германските коли са със старомоден и безидеен дизайн. Приус е красив и модерен, нещо от което трябва да се учат германците. Не случайно в най-спортно изглеждащите германски коли БМВ шеф дизайнера не е германец,а канадец с ливански произход. Защо ли не е германец,защото сигурно ще заприличат бмветата на голфове и пасати, не можеш да ги различиш на улицата от тълпата сиви коли.Сиви като мишки.
  • #7
    0 rate up comment 7 rate down comment
    ммм ( преди 8 години )
    Пич каква мода диктуват... те сами се губят в собствения си дизайн, дори в САЩ където продават най-много понасят предостатъчно критики относно дизайна.,примерно киа що не си назначиха някой японски дизайнер да ги въведе в ултрамодерния дизаин, ами някакъв си старомоден европеец, единствено Мазда варвят напред в това отношение, според мен.. и все пак всичко въпрос на вкус или до свикване, зависи на какъв компромис си готов!
  • #6
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    След някоя година, точно тези кривите фарове ще почнеш да ги гледаш по немските талиги и тогава ще викаш колко са хубави и как немците са ги измислили. Само, че немските копировачи за пореден път ще са ги откраднали от японците. Не забравяй, кой задава стандартите в авто индустрията! Това са японците! На немеца дърводелец, никога няма да му дойде на акъла да направи нещо по-разчупено, свежо и модерно. Свикнал е да дяла с теслата и каквото излезе!
  • #5
    1 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Аси кривия фар!
  • #4
    2 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Тойота и дизайн........нема такъв смях.
  • #3
    4 rate up comment 17 rate down comment
    Enzo ( преди 8 години )
    Само това! Но то пък, заедно със снимката горе, намирам, е напълно достатъчно!!!
  • #2
    16 rate up comment 7 rate down comment
    Nev ( преди 8 години )
    От толкова напъни само това ли то "роди" главицата?
  • #1
    7 rate up comment 25 rate down comment
    Enzo ( преди 8 години )
    Ох... Тъкмо направят кола, за която си кажеш, че по-отвратителна не би могла да бъда и хоп - опровергаят те.