IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Интериорът на бъдещата Niva

Производството на всъдехода ще стартира до края на годината

Интериорът на бъдещата Niva

Нови снимки на маскиран прототип на следващото поколение Chevrolet Niva бяха публикувани на сайта на собствениците и фенове на модела. За първи път се появиха и изображения на интериора на автомобила.
Разкриха интериора на бъдещата Niva
Ако се съди по фотографиите, всъдеходът ще бъде изграден в стила на концептуалния модел, показан през 2014 г. Той бе задвижван от 1,8-литров бензинов атмосферен двигател Peugeot с мощност 135 к.с. Двигателят работи в комбинация с 5-степенна механична скоростна кутия с понижаващи предавки. Трансмисията е производство на General Motors.
Разкриха интериора на бъдещата Niva
Очаква се следващото поколение на популярни модел да запази надлъжното разположение на силовия агрегат, както и постоянното задвижване на четирите колела и блокировката на диференциалите.
Разкриха интериора на бъдещата Niva
От компанията производител обявиха, че трудностите, заради които работата по новата Chevrolet Niva беше спряна през март 2015 г., са преодолени. И производството на автомобила ще стартира до края на годината.

Снимки: Chevy-Niva.ru

 

Тагове: chevrolet niva
0 от 500
  • #4
    6 rate up comment 2 rate down comment
    До тоя под мен ( преди 8 години )
    Щото немат пари за Вранглер или Крузер, Не за друго :)
  • #3
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Що в Пирин карат предимно ниви? Ами щото Пирин е сериозна планина - нужен е сериозен джип.
  • #2
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Дебелия ( преди 8 години )
    Покрие ли критериите на ЕС, ще се продава и в БГ. Ако не успее, през крив макарон!
  • #1
    18 rate up comment 2 rate down comment
    123 ( преди 8 години )
    Между другото колата като цяло е дело на инженерите на Рено, а самият двигател ще е Пежо, което е любопитно да се отбележи като факт.Иначе за съжаление ще се прави с евтини пластмаси и материали, за да бъде на достъпна цена за руснаците. В Европа трудно ще се продава кола с технологии от преди 10-12г. Иначе за България също би била добра, стига да си оправят дистрибуторската мрежа на автомастите, че иначе става по-трудно снабдяването им и от това да караш американска кола.Успех!