IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Поглед към кросовъра на Alfa

Моделът очакваме още догодина

Поглед към кросовъра на Alfa

С премиерата на Giulia бе даден старт на дългоочакваната нова гама модели на италианската марка Alfa Romeo. Седанът трябва да бъде последван от кросовър, твърди изданието Worldcarfans, което предлага и неофициални изображения на бъдещия модел.
Поглед към кросовъра на Alfa
Изображенията са дело на независимия дизайнер Алесандро Мазера, който при създаването на модела е черпил вдъхновение именно от показаната във Франкфурт Giulia. Автомобилът разполага с типичните за SUV-сегмента елементи, като изглежда малко по-компактен от седана.

Очаква се първият в историята на Alfa Romeo кросовър да се предлага както с предно, така и със задвижване към четирите колела. Моделът ще бъде снабден с 4-цилиндрови бензинови и дизелови двигатели, като най-вероятно ще бъдат предложени и V6 агрегати за върховите дизелова и бензинова версии.
Поглед към кросовъра на Alfa
Към момента е ясно, че кросовърът трябва да се качи на поточната линия през първата половина на 2016 година. Премиерата му най-вероятно ще се състои през март в Женева.

Снимки: FaceBook / Alessandro Masera

Тагове: alfa romeo giulia
0 от 500