IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на Fiat Toro

Пикапът е директен конкурент на Duster Oroch

Първи снимки на Fiat Toro

Снимки на новия пикап Fiat Toro разпространи бразилското издание NovidadesAutomotivas. Кадрите са заснети в завода на компанията в Пернамбуко, където моделът ще се произвежда.
Първи снимки на Fiat Toro
Пикапът Toro използва базата на компактния кросовър Jeep Renegade, който се продава и на пазарите в Европа. А негов основен конкурент ще бъде Duster Oroch.

Италианският пикап разполага с отваряща се на две части задна врата, става ясно от снимките. Впечатление правят също така задните LED фарове, както и динамичната предна част.
Първи снимки на Fiat Toro
На кадрите се виждат базовата и върховата версия на Fiat Toro. Втората е оборудвана със значително количество хром, различна решетка на радиатора и предпазители на броните и под каросерията. При най-достъпната модификация (в бял цвят) тези компоненти липсват.

Засега няма яснота около техническите детайли на модела, но се предполага, че той разчита на 1,8-литров бензинов мотор със 138 к.с, който работи и на етатнол, както и на 2,0-литров дизелов MultiJet II с мощност 170 к.с. Скоростните кутии са 6-степенна механична и автомат с 9 предавки. Задвижването е предно, но ще има и версии със система 4х4.
Първи снимки на Fiat Toro
Продажбите на Fiat Toro трябва да стартират през февруари 2016 г.. Към момента не е известно дали пикапът ще се предлага и в Европа.

Снимки: NovidadesAutomotivas

Тагове: fiat toro
0 от 500