IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Мотоциклетът на Mercedes-AMG и MV Agusta

Уникалната машина дебютира във Франкфурт

Мотоциклетът на Mercedes-AMG и MV Agusta

Леко встрани от автомобилните премиери на салона във Франкфурт остана уникалният мотоциклет на Mercedes-AMG и MV Agusta. Той също бе представен под прожекторите на германското изложение, като е част от партньорството между двете компании.
Мотоциклетът на Mercedes-AMG и MV Agusta
Снимка: MV Agusta

Анонсираният като въплъщение на мощност и страст мотоциклет е създаден в унисон с най-новата спортна кола на германския автомобилен производител - Mercedes-AMG GT S. Той е базиран на модела MV Agusta F3 800 и се отличава с наситено жълт цвят, кожена седалка с ярко жълти шевове, уникални джанти и емблеми AMG.

Задвижването на машината е поверено на двигател с три цилиндъра и обем 798 куб.см., който развива 148 к.с. и 88 Нм. С този агрегат моторът развива максимална скорост от 269 км/час.

Към момента не е ясно дали произведеният в един единствен екземпляр мотоциклет ще бъде пуснат на пазара. От компаниите обаче обявиха, че партньорството им ще продължи и след автосалона във Франкфурт, под мотото „ Отвъд адреналина”.

Тагове: mv agusta mercedes-amg
0 от 500