IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Citroen показа C4 Sedan

Моделът е създаден в Китай и ще се продава само на този пазар

Citroen показа C4 Sedan

Версия седан на последното поколение C4 представи френската марка Citroen. Моделът е продукт на съвместното предприятие Dongfeng Citroen, като ще се произвежда и продава на територията на Китай.
Citroen показа C4 Sedan
Citroen C4 Sedan има дължина от 4,55 метра, като ще позиционира в гамата на производителя между моделите C-Elysee и C4 L.

Новият C4 Sedan е един от най-важните за Dongfeng Citroen модели, тъй като замества най-добре продаваната машина на компанията - C-Quatre, която генерира цели 30% от продажбите на джойнт-венчъра в Китай.
Citroen показа C4 Sedan
Подробности за техническите характеристики на автомобила липсват, но все пак става ясно, че той ще се задвижва от бензинов двигател с три цилиндъра и мощност 130 к.с. Трансмисиите ще бъдат ръчна и автоматична.
Citroen показа C4 Sedan
Описан като комфортен и просторен, салонът на Citroen C4 Sedan предлага още в стандартното си оборудване тъч дисплей, система за следене на мъртвата зона на страничните огледала, безключов достъп до купето и др.

Премиерата на китайския C4 Sedan ще се състои по-късно тази седмица на изложението в Чънду.
Citroen показа C4 Sedan
Снимки: Dongfeng Citroen

0 от 500