IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

И най-малкият кросовър на Mercedes-Benz ще стане купе

Бъдещият GLA ще порасне на размери и ще се предлага в хибриден вариант

И най-малкият кросовър на Mercedes-Benz ще стане купе

Най-малкият кросовър на Mercedes-Benz – GLA, бе показан едва преди две години, но в компанията вече работят върху следващата му генерация. Според германското издание AutoBild тя ще се различава съществено от сегашната.
И най-малкият кросовър на Mercedes-Benz ще стане купе
На първо място при смяната на поколенията GLA ще порасне значително на размери, като ще загуби статута си на „компактен” кросовър. Увеличението се налага най-вече заради осигуряване на повече място за краката и главите на возещите са отзад пасажери.

Второ – кросовърът ще получи новата 9-степенна роботизирана скоростна кутия с два съединителя на компанията от Щутгарт, както и версия с хибриден силов агрегат.

И трето – в Mercedes-Benz активно работят върху негова купеобразна модификация, която ще бъде най-достъпна като цена от всички подобни модели на марката, предлагани на пазара. Тя ще трябва да се конкурира с аналогичните модели на Audi и BMW, а се твърди, че подобни автомобили подготвят още Infiniti и Lexus.

Снимка: Mercedes-Benz

 

Тагове: mercedes-benz gla
0 от 500