IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Тунинг и кар аудио шоу в Банкя този уикенд

Над 100 автомобила ще се съревновават в различните категории

Тунинг и кар аудио шоу в Банкя този уикенд

Този уикенд (5-6 септември) хиподрумът в Банкя ще стане домакин на шоуто EMMA Sound & Tuning, което ще събере феновете на силовите, оптичните и звуковите подобрения по автомобилите от цялата страна.
Тунинг и кар аудио шоу в Банкя този уикенд
Снимка: EMMA Sound & Tuning

Организаторите очакват над 100 претенденти за награди в различните категории - Sound Quality, ESPL и EMMA Racing. Първите две (качество и сила на звука) са запазени за маниаците на кар аудио, а третата позволява участие на запалените по оптичен тунинг.

Подготвена и е забавна програма, включваща "баскетбол" (хвърляне на стар касетофон във варел), държане на субуфер максимално дълго, надвикване и много други.

Любопитна подробност е, че освен признание за добре подготвените си автомобили, победителите в различните категории получават правото да участват в европейските финали на EMMA. През 2009 г. Mercedes CL600 с аудиосистема и оборудване за мобилен офис, тунингован в България, завърши на второ място в европейските финали на ЕММА. Друг български успех на световната кар аудио сцена е победата на нашите монтажници в състезанието EMMA@Work на изложението Car+Sound в Зинсхайм (Германия) през 2006 г. При това състезание два екипа от инсталатори разполагат с два абсолютно еднакви автомобили, еднакви аудиокомпоненти и 24 часа, в които да изградят озвучаването им. Когато времето изтече, автомобилите се оценяват от специално обучени съдии за качество на звука, безопасност на монтажа и др.

0 от 500