IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Китайци разкриха новия флагман на Volvo

Седанът S90 ще бъде в стила на новия XC90

Китайци разкриха новия флагман на Volvo

Китайският интернет сайт Mogomodel публикува снимки на мащабен модел на новия флагман на Volvo – S90. Малко по-късно фотографиите бяха отстранени, но преди това изданието Teknekens Varid също ги показа.
Китайци разкриха новия флагман на Volvo
Ако се съди по модела, дизайнът на бъдещото S90 е в стила на новото поколение на всъдехода XC90. Според информацията на Teknikens Varld показаното умалено копие на седана напълно съответства на серийната версия.

Очакванията са седанът Volvo S90 да бъде представен до края на годината, а продажбите му да стартират в началото на 2016 г. Машината е изградена на платформата SPA, която дебютира при XC90, като ще получи 4-цилиндрови турбо мотори.
Китайци разкриха новия флагман на Volvo
Производството на новия флагман на шведите ще бъде съсредоточено в завода в Дацин (Китай). Моделът е готвен за конкурент на Audi A6, BMW 5-Series и Mercedes-Benz E-Class, като на по-късен етап ще се появи и комби версия.

Снимки: Mogomodel.taobao.com

 

Тагове: volvo s90
0 от 500