IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ясна е цената на новото Bugatti

Наследникът на Veyron ще струва минимум 2,2 млн. евро

Ясна е цената на новото Bugatti

Новата хиперкола на Bugatti – Chiron, ще струва минимум 2,2 млн. евро, твърди изданието Car, което се позовава на свои източници. За сравнение, цените на първите автомобили Veyron, които се появиха преди 10 години, стартираха от 1,3 млн. евро.
Ясни са цените на новата хиперкола на Bugatti
В момента Bugatti провежда финални тестове на новия си модел, като в щаб-квартирата на марката вече бе проведено неговото представяне само за отбрани клиенти. Дебютът на хиперколата пред публика ще се състои на автосалона в Женева през март догодина.

По предварителни данни Chiron ще получи хибриден агрегат с обща мощност от 1500 к.с. В него влизат 8,0-литров W16 с 4 турбини, две от които ще бъдат електрически, както и 7-степенна роботизирана скоростна кутия с два съединителя.

Очаква се новият модел да ускорява от 0 до 100 км/ч за 2,3 секунди, а максималната му скорост да превишава 440 км/ч. Заради това километражът на машината ще бъде разграфен до 500 км/ч.

От Chiron ще бъдат произведени 500 бройки, като се предвиждат няколко специални версии, както и открита модификация. При най-високите нива на оборудване цената ще превиши 3 млн. евро.

Снимка: Car

 

Тагове: bugatti chiron
0 от 500
  • #11
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Дошо ( преди 8 години )
    Сега тоя *** ще го продават не 10 години като предния ами 20.Накрая лично шефа на СОЦваген ще върти на камиларите за да се отърват от последните бройки.
  • #10
    14 rate up comment 1 rate down comment
    ресурсите на народит ( преди 8 години )
    Анонимен, - и кой им дава право сами да си ловят риба? Нигерия е една от най-богатите на петролни залежи държава, но 90 процента от добива прибират British Petroleum :). Златото в Родопите е колкото няколко дълга на Гърция, но за България остава само около 1 процент, останалото прибира Дънди Прешъс Канада. Провече примери? М?
  • #9
    6 rate up comment 2 rate down comment
    ммм ( преди 8 години )
    Така ще е докато се бодчиняваме на финикийските знаци...
  • #8
    13 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Да това с гладните дечица е кофти, но винаги ще има гладни деца, това се прави умишлено. Мислите ли че в света няма достатъчно храна за всички? Само че едните преяждат и изхвърлят тонове храна а дурги гладуват. Сигурен съм че в световен мащаб годишно се даряват на фондации милиарди долари и гладните все са си гладни. Само Бил Гейтс е дарил досега 100 милиарда долара, файда обаче няма. Дето се вика, не давай на гладния една риба, за да се нахрани а го научи да лови риба. Така ще е сит всеки ден.
  • #7
    5 rate up comment 0 rate down comment
    trb ( преди 8 години )
    Баси къв си строг
  • #6
    13 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Той и роналдо кара такива автомобили, ама от спортистите е на 1-во място по благотворителнос с десетки милиони евро дарения. Нека да не може да спи нощем. Банални и *** коментари от простолюдието, дето си мислят че с 2 милиона ще спасят света от глад.
  • #5
    13 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Светът е ужасен и по-ужасен ще става, това е ясно - нищо хубаво не ни чака.Сега за статията. 500 на километража - не мога да си представя чувството... И тук за какви "нива на оборудване" говорим? Нима не е само едно - максимално?
  • #4
    22 rate up comment 3 rate down comment
    до долния ( преди 8 години )
    Това са американците! Който е ходил в Америка е видял за какво става на въпрос. Тия са зомбита бе хора, вярват във всичко! Медии, "реалита", реклами, пропаганди..промиват им мозъците зверки
  • #3
    22 rate up comment 2 rate down comment
    до долния ( преди 8 години )
    Ненормално не е цената на колата, има и по скъпи..ненормално е че в световен мащаб се изхвърлят тонове храна, а в същото време има гладни...
  • #2
    17 rate up comment 6 rate down comment
    Crazy World ( преди 8 години )
    Колата сигурно ще е страхотна, но не мога да си представя при толкова гладни дечица по света, при толкова несправедливост, да броя 4-5 млн. лева за да си правя кефа.Ако го направя, вероятно няма да успявам да заспивам нощем...