IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на новото Suzuki Baleno

Моделът представлява хечбек, ще го видим във Франкфурт

Първи снимки на новото Suzuki Baleno

Първи официални снимки на новото поколение Baleno разпространи японската компания Suzuki. Моделът ще се предлага като хечбек и ще има премиера по време на автомобилното изложение във Франкфурт.

От кадрите става ясно, че серийната версия на Baleno е силно вдъхновена от концепцията iK-2, която Suzuki показа в Женева по-рано тази година. От компанията анонсират модела като "компактен хечбек", което вероятно означава, че Baleno ще има по-щедри габарити от концепта iK-2. Неговата дължина е едва 4023 мм., което го поставят в клас супермини.

Подробностите ще бъдат разкрити на 15 септември във Франкфурт. Към момента става ясно, че новото Baleno предлага просторен интериор и багажник с водещ в класа обем.

За задвижването на модела е подготвен нов агрегат с директно впръскване на горивото. Той има обем от 1,0 литра и принадлежи към серията мотори на компанията BOOSTERJET. Съобщава се и за нова хибридна система със стартер генератор, наречена Smart Hybrid Vehicle by Suzuki (SHVS).

Снимки: Suzuki

Тагове: suzuki baleno
0 от 500
  • #3
    7 rate up comment 5 rate down comment
    RRE S3 ( преди 8 години )
    Tova Baleno e perfektno - kola za poznava4i. Za liolovcite ima grozni golfove deto ne izlizat ot serviza muhahahahaha
  • #2
    9 rate up comment 24 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Браво на VW ! Сега Сузуки ще дръпнат..................шалтера!
  • #1
    26 rate up comment 6 rate down comment
    Дошо ( преди 8 години )
    Японският производител на коли Suzuki Motor Corp. слага край на партньорството си с германския концерн Volkswagen AG и изкупува от нея своите акции. Решението е взето след като Арбитражният съд на Международната търговска палата поддържа позицията на Suzuki, която още през 2011 г. обвини Volkswagen за неспазване на клаузи от договора им за партньорство и поиска незабавното му разтрогване. Тогава обаче, германският концерн отказа да продаде 19.9% от акциите на японския производител.