IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новата Toyota Prius не успя да остане в тайна

Вече е напълно ясно как ще изглежда четвъртото поколение на хибрида

Новата Toyota Prius не успя да остане в тайна

Премиерата на четвъртата генерация на хибрида Prius е насрочена за 8 септември, но моделът така и не успя да остане в тайна. На страницата на групата Prius Club Malaysia във Facebook се появиха снимки на модела, направени по време на транспортирането му.
Новата Toyota Prius не успя да остане в тайна
От изображенията става ясно, че дизайнът на новия Prius е в стила на водородния модел Mirai. При хибрида обаче фаровете са по-тесни и приличат на бумеранг. Като цяло обликът на модела е напълно разпознаваем, особено профила му.

Основната новост при модела е промяната в конструкцията, тъй като той е изграден на новата платформа на Toyota - TNGA. Снимки на интериора няма, но се знае, че салонът е напълно преработен, като в него са намерили място напълно нова информационно-развлекателна система с голям екран и най-новите технологии на японската марка.

Използването на нова архитектура е довело до редуциране на теглото на хибрида, което повлиява положително върху неговата икономичност. Задвижващият агрегат, в който влизат 1,8-литров бензинов двигател и електромотор, разполага със 150 к.с. Освен това се твърди, че моделът е получил система за задвижване на четирите колела, която се предлага като опция.
Новата Toyota Prius не успя да остане в тайна
Новият Prius ще бъде наличен в две версии - хибрид (Hybrid) и хибрид с възможност за зареждане от ел. мрежата (Plug-In Hybrid). Очаква се, че средното потребление на гориво при Plug-In Hybrid е само 1,42 л/100 км. При стандартния хибрид разходът е около 2,5 л/100 км.

Снимки: Facebook

 

Тагове: toyota prius
0 от 500
  • #46
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Ja vi6 v Japan koia kola se prodava nai mnogo be paliak
  • #45
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Hahahaha sme6nik si vagi
  • #44
    2 rate up comment 8 rate down comment
    Няма ( преди 8 години )
    смисъл да спорите.Самите Японци дадоха категорична положителна оценка на VW Golf, като го направиха най продаван автомобил в Япония за миналата година.Интересно защо не купуваха най много прехваления Приус?
  • #43
    1 rate up comment 6 rate down comment
    хаха ( преди 8 години )
    Точно така 13 години лайньо - 13 години 1 път в сервиза, а ти кво караш като си толко отворен?
  • #42
    1 rate up comment 7 rate down comment
    хаха ( преди 8 години )
    Абе ти явно си виждал кола само в Ауто Билд и в тоя сайт и затва плямпаш глупости по цял ден и се правиш на 5 различни човека :D :D ***
  • #41
    10 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Циатите са взети 1;1 от придворното ВАГенско списание Ауто Билд. Самите немци ги пишат тези неща за собствените легени, които произвеждат, а миришещия на шкембе чорба, форумен чалгар тръгнал да обяснява за смотаната си бричка, която преди цели 13 г. била нова. А сега е един леген във фаза на полуразпад. Та същия тоя индивид има наглостта да коментира нови автомобили и то хибриди и то най-продаваните от най-голямата автомобилна компания в света. ***!
  • #40
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Цитати:-"Дизелът с впръскване помпа-дюза трака като чувал с орехи"; -"Главата VW е окончателно затворена за нас"; -"Досега още не съм имал VW,който така да се привлича от сервизите"; -"Купувайки немски автомобили, купувате недостатъци и дефекти"; -"Вече престанахме да броим повредите и ремонтите"; -"Посещенията в сервиза стават толкова чести и редовни, колкото и повишението цените на горивата: при пробег 31 763км, 34 212 км,48 937 км...януари,февруари,март..." -"Всичко това ни е познато и от други модели на VW, както и на Audi"
  • #39
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Кво ме интерва преди колко години какво си е бил купил някакъв чалгар. Ама даже бил и нов. Малииии, страх. Немам думи направо. Ама нищо не е пипал по колата вееее, направо да не повярваш. Хахаха, тези ги разправяй на друг, а ти стига се преви на друг *** проста. Много ти ли чи, че си ти. по-голям *** в този форум от теб няма. Всяко твое мнение, независимо от какво име си го писал си личи.
  • #38
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Кажи му:"Моят дом беше сервизът"или"Вечният пациент"и го оставяй чалгаря смотан да пасе!Тръгнал смотльото Тойота да коментира. Аве ей, много си малък и ***, такива неща да коментираш!
  • #37
    1 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    А ти четеш ли ГРАЖДАНИНО, че си е купил чисто нов VW преди 13 г., сметни коя година прави това и помисли колко TSI-та е имало тогава..разбирач..