IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кабриолетът Golf стана по-мощен и по-екологичен

Обновяването на модела е засегнало и интериора

Кабриолетът Golf стана по-мощен и по-екологичен

Volkswagen разкри подробности за обновената версия на кабриолета Golf, която ще дебютира пред публика на автосалона във Франкфурт.
Кабриолетът на Golf стана по-мощен и по-екологичен
Моделът ще получи различни брони и странични прагове, а в салона ще се появят нов волан, както и нова кожена облицовка на седалките. За кабриото се предвижда и модернизирана мултимедийна система, която ще може да се свързва с мобилни устройства.

Освен това купувачите на открития Golf ще имат по-голям избор при индивидуализацията на своя автомобил. Той ще се предлага с 6 нови цвята на каросерията, 6 различни вида джанти, както и с нови цветове на свалящия се покрив.

Обновяването е засегнало и двигателите, които вече отговарят на стандартна Euro-6. Моделът предлага 4 бензинови и 2 дизелови мотора. Това са 1,2-литров TSI (105 к.с.), 1,4-литрови TSI (125 и 150 к.с.), 2,0-литров TSI (220 к.с.), а също така и 2,0-литрови TDI със 110 и 150 к.с. Най-мощната бензинова версия харчи 6,5 л/100 км, а най-икономичният дизел – 4,2 л/100 км.

Сегашният VW Golf кабрио е изграден на базата на 6-ата генерация на модела, а не на седмата, която се предлага още от 2012 г. Напълно новият кабриолет ще бъде готов с новото поколение, което ще бъде представено през 2018 г.

Снимка: Volkswagen

Тагове: volkswagen golf
0 от 500
  • #14
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Аутомедия колко ви плащат, че върнахте тази статия отново хайде малко уважение към читателите . Махайте го този грозник не дразнете хората
  • #13
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Тея отдавна се подиграват с фенската маса,но този път подигравката е пълна.То вярно че феновете са им най-глупавата и нещастна прослойка на обществото,но чак пък толкова не мислех.Само не знам къде се изпокриха и защо не коментират това произведение на изкуството?
  • #12
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Хехее, децата на плажа правят по-хубави модели от пясък от това творение на немските дизайнери :)Ама нали Ваг си имат хард фенове - скоро модела ще бъде посочен като пробив на модернизма, хехеееее
  • #11
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    къф е тоя леген бе?майкооо тея не само удариха дъното а взеха и а копаят.гласят се да печелят конkурса най грозен автомобил ли?
  • #10
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Наистина е рекорден разхода 4.2/100 на МАСЛО!Доста са го смъкнали наистина. Бараво на ВАГонетките! По-малко ще пушат, но пък си остават същите ***. Даже цвета е много подходящ за селска тоалетна. От снимката дори се усеща миризмата. Добре, че е с открит таван, за да не се задушиш вътре. Само не разбрах с асфалт ли ще бъде или не и дали ще има спортно колано окачване. Тези уникални екстри не са за пренебрегване. В комплекта ще има мухобойки, за да биете нахалните мухи накацали това ***.
  • #9
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    4.2/100 не е рекордно нисък разход.
  • #8
    7 rate up comment 0 rate down comment
    RRE S3 ( преди 8 години )
    Neee ve4e sym siguren 4e folksvagen4e rabotiat po stari 4erteji ot 90-te ili dori 80-te godini 6tom izkarvat tova iz4adie za nov model, tova dori 90-ta godina da go biaha pokazali 6te6e da izglejda staro! Nai-pensionerskata marka na sveta muhahahahahaha
  • #7
    7 rate up comment 0 rate down comment
    RRE S3 ( преди 8 години )
    Priusa e dizain za nobelova nagrada za razlika ot tozi star model ot 90-te za pensionirani bibliotekarki. Grozili6te.
  • #6
    9 rate up comment 0 rate down comment
    doc ( преди 8 години )
    С ръка на сърцето-това е поредната неприятна изненада на VW.Кола за селски "разбирачи" от Пернишко,с която да возят след 10 години абитюрентските си амбиции{моми} по 24 май
  • #5
    14 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Абе това на леген ли ви прилича повече или на грозен варел?