IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Модерният ретро автомобил на Kahn Design

Моделът Speed 7 трябва да видим още тази година

Модерният ретро автомобил на Kahn Design

Първи изображения на новия си автомобил показа британският производител и тунинг майстор Kahn Design. Моделът представлява модерна интерпретация на ретро машина, сочи информацията.
Модерният ретро автомобил на Kahn Design
Към момента се съобщава, че Speed 7 е изработен в стила на състезателните болиди от 30-те години на миналия век, като ретро дизайнът му трябва да напомня на славните времена на Гран При напреварите.

Под тази ретро опаковка обаче се крие най-модерната технология, използвана в автомобилната индустрия днес, поясняват от Kahn Design. Speed 7 разчита на ръчно изработено от алуминий купе, но при желание от страна на клиента материалът може да бъде заменен от карбон.
Модерният ретро автомобил на Kahn Design
Интериорът също е създаден на ръка, като е напълно индивидуален, съобразен с конкретните желания на клиента. Като цяло обаче салонът е модерен и луксозен, вдъхновен от авиацията.

Мистерия остава двигателят на Speed 7. От Kahn Design споделят единствено, че моделът ще демонстрира спиращи дъха динамика и стабилност.

Очаквайте подробности.

Снимки: Kahn Design

0 от 500