IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Признаха Honda Pilot за максимално безопасна

Кросовърът получи оценка Top Safety Pick+ при краш-тестовете на IIHS (Видео)

Признаха Honda Pilot за максимално безопасна

Максимален резултат при краш-тестовете на Американския застрахователен институт за безопасност на движението (IIHS) демонстрира новата Honda Pilot. Кросовърът получи признанието Top Safety Pick+, с което се удостояват само най-безопасните автомобили на пазара.
Признаха Honda Pilot за максимално безопасна
Снимка: IIHS

Моделът се е справил с всички изпитания на института, като впечатление прави най-тежкият тест - челен удар с малко покритие. Именно IIHS бе първата институция, която приложи подобен краш тест, имитиращ удар в стълб или дърво, като едва няколко нови коли успяха да го преминат.

Предишното поколение на Pilot се провали именно на това изпитание. Инженерите на компанията обаче са си взели бележка, тъй като при новия модел резултатът е повече от добър, сочи информацията.

"Структурата на Honda Pilot показва отлична здравина. Малко са автомобилите, чиято предна колонка остава стабилна при този тест", споделят от IIHS.

За оценката Top Safety Pick+ основна роля е изиграл и арсеналът от активни и пасивни системи за безопасност в новия Pilot.


Тагове: iihs honda pilot
0 от 500
  • #12
    8 rate up comment 0 rate down comment
    до Пепо ( преди 8 години )
    Пишат защото имат батали на по 20 години.Така пишат и в Хонда форума.Хондите гниели.Като погледнеш в профила им какви коли карат - Сивик 5-та генерация.Ми те са на по 25 години и гараж не са виждали, как няма да изгният?Това са хора, на които 5000лв за кола им се виждат голяма сума.
  • #11
    12 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    хахахах магарцедес бил на върха. на кой връх е бе ***. по какво е на върха? няколко годишните ес класи гният като опели. по това ли са на върха? я гледай клипчета в тубата да видиш какви *** са и как ръждата избива от всякъде. където статията е за японски коли не намесвай немските ***. хората са ти написали, че хонда са най-сигурни след проведени краш тестове. нещо още неясно по въпроса? къде са магарцедесите в случая? няма ги. не са сигурни коли.
  • #10
    12 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Немските навеси от дълги години са в дъното на всички класации.Факт.
  • #9
    13 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Немски табуретки от преди новата ера не коментирам.Безинтересни са ми.Мерцедес е марка която пройзвежда емблеми и ги лепи по Рената.
  • #8
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Евала. Само напред. Който и производител да пуска такива модели слид две години повечето ще се равтяват по тях. Това е прогрес.
  • #7
    12 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Че какви системи има самосвала S-класа?Немците са още в 19век по модерни системи.А най големия смешен *** на планетата е тулупа S-класа.Това е най срамното нещо на света.
  • #6
    11 rate up comment 1 rate down comment
    до: този под мен ( преди 8 години )
    Кух си в главата, като Таката! Прочети кои също ползват Таката и после погледни в какво се състои проблема и дали има отношение към статията!
  • #5
    9 rate up comment 1 rate down comment
    ;) ( преди 8 години )
    Honda uber alles!
  • #4
    18 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Джигитите вече се събират през седмица, за да се пробват на импровизирана писта от 400 метра. Друго нововъведение е времето, през което са сбирките. Заради полицейските акции в неделя вечер, участниците в гонките са решили този ден да почиват. Това обаче не важи за останалите дни от седмицата. Истинска еуфория настъпва преди въпросната гонка. Като истински професионалисти, джигитите усърдно подготвяли автомобилите си. В тези състезания хондите са непобедими, твърдят запознати. На 400-метровата отсечка с бърза кола се развива скорост между 100 и 160 км.
  • #3
    31 rate up comment 18 rate down comment
    до каванч ( преди 8 години )
    Тая Хонда ако удари челно ЕС класата ще я сгъне до колоните зад предните седалки.