IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

SsangYong Tivoli получи дизелов мотор

На пазара ще се появи и 7-местна версия на кросовъра

SsangYong Tivoli получи дизелов мотор

SsangYong разшири гамата двигателите на компактния си кросовър Tivoli с нов 1,6-литров дизелов турбо мотор. От компанията разкриват, че новият агрегат отговаря напълно на екологичните изисквания Euro-6.
SsangYong Tivoli получи дизелов мотор
Мощността на новия мотор е 115 к.с., а максималният въртящ момент достига 300 Нм. Двигателят може да работи в комбинация както с 6-степенна механична скоростна кутия, така и с автоматик със същия брой предавки.

Новият Tivoli е по-малък от познатия модел на марката – Actyon, като принадлежи към B-сегмента на кросовърите. От компанията производител са категорични, че багажникът на техния модел е по-голям от този на повечето конкуренти – 423 литра.
SsangYong Tivoli получи дизелов мотор
Досега моделът бе достъпен само с бензинов мотор с обем 1,6 литра, развиващ 128 к.с. и 160 Нм въртящ момент. Кросовърът се предлага в две версии, които са с различно задно окачване. Тази със задвижване на предните колела разчита на торсионна греда, докато оборудваната със система 4х4 е с независимо окачване.
SsangYong Tivoli получи дизелов мотор
Кросовърът Tivoli е първият съвместен модел на SsangYong и индийската Mahindra&Mahindra, като създаването му е отнело 42 месеца и е струвало 280 млн. евро. Предстои на пазара да се появи и по-голяма модификация, която ще разполага със 7 места.

Снимки: SsangYong

Тагове: ssangyong tivoli
0 от 500