IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Honda обнови хибрида CR-Z

Промените са засегнали външността и интериора на хечбека

Honda обнови хибрида CR-Z

Honda представи обновения хибрид CR-Z, който първо ще дебютира на японския пазар през септември. Променени са външния вид и интериора на модела.
Honda обнови хибрида CR-Z
Автомобилът е получил светодиодни главни светлини, по-агресивни брони, различна решетка на радиатора, нови престилки, както и нови джанти – 16- и 17-цолови, направени от лека сплав.
Honda обнови хибрида CR-Z
В салона традиционните прибори са заменени от дигитални. Преработен е мултимедийният комплекс, като е прибавена възможност за стартиране на двигателя с бутон, както и система, усилваща звука на мотора. Освен това хечбекът е получил и система за активно заглушаване на шума в салона.
Honda обнови хибрида CR-Z
Силовият агрегат на CR-Z не е променян. Както и преди хибридът на Honda е оборудван с комбинация от 1,5-литров бензинов двигател, електромотор и комплект литиево-йонни батерии с капацитет 15 кВт/ч. Благодарение на това хечбекът ускорява от 0 до 100 км/ч за 8,8 секунди.
Honda обнови хибрида CR-Z
Моделът също така е получил по-широки задни гуми, модернизирана спирачна система, както и пренастроено окачване с нови пружини и амортисьори.

Снимки: Honda

 

Тагове: honda cr-z
0 от 500
  • #8
    2 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    дошо ако си търси жена, сигурно Хонда трябва се казва грозна и дебела с гени на столетница.
  • #7
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    "..Nemskite hibridi har4at dori pove4e ot nehibridite im a Honda imat hibridi koito har4at savsem malko po malko ot nehibridite. to4no poradi tazi pri4ina Toyota prodava nai mnogo hibridi.."Да де да, купуват се защото пазят природата, не че им излиза ПО ЕВТИНО!
  • #6
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    "..Какъв е смисала на хибрида тогава питам аз.."Е как какъв е, да опзим природата. Нали тук в този форум всеки се "пени" как хибридите опазвали природата и затова ги купували, А НЕ ЗАЩОТО ИМ Е ЕВТИНО!
  • #5
    3 rate up comment 11 rate down comment
    Wow ( преди 8 години )
    Това на снимката е много грозно. Хондите имат хубави модели но това е дори по грозно от новия ПРИУС!
  • #4
    11 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Страхотни двигатели правят, но хибридите им нещо никак не ги бива. Хората го знаят и си купуват нормални Хонди, а не хибридни. Карах хибриден Джаз. Разхода му 5,5-6,5 в града. Толкова харчи и нормалния Джаз 1,2. Какъв е смисала на хибрида тогава питам аз.Толкова харчи и CR-Z горе-долу. На това малкото и леко купе с малък двигател разхода е висок. да пуснат нехибридна версия на модела. Тайп Р 160-200 к.с. и тегло под 1 т. ще го превърнат в много добра бегачка.
  • #3
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Въппреки пазарния неуспех на CR-Z от Хонда продължават да правят глупости. Преди да излезе казах, че с тези меки хибриди няма да имат успех. Харчат почти колкото нехибридните версии. Мислех, че ще пипнат нещо по хибридната част, по двигателя мисля няма нужда. Там им е силата. Да, но само козметични промени. Много ми се искаше да изкарат добър хибрид с тази визия, но уви. Щяха да разбият пазара просто.Между другото не го ли бяха спрели от производство модела? Имаше статия преди време.
  • #2
    11 rate up comment 2 rate down comment
    Стефан ( преди 8 години )
    Този коментар беше по-готин от статията :)
  • #1
    13 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Джигитите вече се събират през седмица, за да се пробват на импровизирана писта от 400 метра. Друго нововъведение е времето, през което са сбирките. Заради полицейските акции в неделя вечер, участниците в гонките са решили този ден да почиват. Това обаче не важи за останалите дни от седмицата. Истинска еуфория настъпва преди въпросната гонка. Като истински професионалисти, джигитите усърдно подготвяли автомобилите си. В тези състезания хондите са непобедими, твърдят запознати. На 400-метровата отсечка с бърза кола се развива скорост между 100 и 160 км.