IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи официални снимки на Kia Sportage

Новото поколение на кросовъра ще видим във Франкфурт

Първи официални снимки на Kia Sportage

След серия от шпионски кадри на екстериора и интериора на новото поколение Sportage, корейската компания Kia показа и официални снимки на кросовъра. Той ще се появи пред публика в средата на септември по време Автомобилен салон Франкфурт 2015.
Първи официални снимки на Kia Sportage
Снимките на четвъртото поколение Kia Sportage не са придружени с техническа информация. Знае се обаче, че кросовърът е построен на нова платформа и ще предлага същите двигатели, с които се оборудва последното поколение на Hyundai Tucson. Това са дизелови и бензинови мотори с мощност между 115 и 184 к.с. Скоростните кутии са 6-степенна механична и 7-степенен автомат с два съединителя.

Що се касае до дизайна на кросовъра, той изглежда щателно променен. Предната част е изцяло нова, като демонстрира най-новите тенденции в дизайна на корейската марка. Виждат се типичната решетка на радиатора, както и четири отделни фара за мъгла, обединени в един блок. Впечатление правят още наличието на множество хромирани елементи, както и предпазните кори отпред и отзад.
Първи официални снимки на Kia Sportage
Задната част залага на по-скоро еволюционен дизайн, като впечатление правят масивният дифузьор и хромираният детайл, който свързва стоповете с LED технология. Техният дизайн е заимстван от прототипа Kia Provo, показан през 2013 г.

Напълно нов е и интериорът, който в повлиян от по-големия кросовър Sorento. Салонът е оборудван с новоразработени централна конзола, волан, кори на вратите, уреди на арматурното табло и седалки. Дисплеят на инфо-развлекателната система е поставен горната част на конзолата, а от двете му страни се виждат вентилационни отвори с познат дизайн.
Първи официални снимки на Kia Sportage
Новият Sportage е разработен в европейския дизайнерски център на марката във Франкфурт, Германия, със съдействието на дизайнерските студия на марката в Намянг, Корея и Ървин, Калифорния, сочи информацията от Kia.

Всички подробности за модела трябва да станат ясни през идните седмици.

Снимки: Kia

Тагове: kia sportage
0 от 500