IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

AMG пакет и за Mercedes V-Class

Доработеният ван ще дебютира във Франкфурт

AMG пакет и за Mercedes V-Class

Спортна версия на новото поколение V-Class ще представи във Франкфурт германската компания Mercedes-Benz. Моделът е дело на подразделението AMG, което е подготвило специален оптичен пакет.
AMG пакет и за Mercedes V-Class
Снимка: Mercedes-Benz

Mercedes-Benz V-Class AMG Line, както е пълното име на версията, демонстрира прецизно модифициран външен вид. Промените не са натрапчиви, като включват различни брони, нови странични панели и прагове, олекотени джанти AMG с размер 19 инча и допълнителен спойлер в задната част.

Интериорът също е персонализиран, като предлага отварящ се стъклен покрив, седалки с вентилация и отопление, допълнителни монитори на втория ред седалки, амбиентно LED осветление на поставките за чаши, таблото и дръжките на вратите, както и педали от неръждаема стомана.

От Mercedes-Benz не разкриват повече детайли, но най-вероятно пакетът AMG Line ще бъде достъпен с всички двигатели на модела.

Съобщава се обаче, че повечето клиенти на V-Class поръчват модели с допълнително оборудване. "Клиентите искат ексклузивни екстри, това показва нашата статистика. Именно затова ще предложим още един специален вариант, подготвен от AMG", се казва в прессъобщението.

Mercedes-Benz V-Class AMG Line ще има премиера в средата на месец септември, когато ще бъдат разкрити всички подробности. На пазара моделът ще бъде наличен в края на тази година.

Още по темата:
VATH показа свой Mercedes-Benz V-Class
Най-новият бус на Brabus
Mercedes-Benz превърна V-Class в кемпер

Тагове: mercedes-benz v-class
0 от 500