IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Kia ще прави авангардния SportSpace

Моделът ще представлява нова версия на Optima

Kia ще прави авангардния SportSpace

Корейската компания Kia не е зачеркнала авангардния автомобил, който показа в Женева през март тази година, съобщава Worldcarfans, позовавайки се на информация от производителя. Концепцията SportSpace ще се превърне в сериен автомобил, като ще представлява версия на новото поколение Optima.
Kia ще прави авангардния SportSpace
Първоначално от американското представителство на Kia обявиха, че Optima няма да получи модификация комби, тъй като подобен модел ще влезе във вътрешна конкуренция с кросовъра Sorento. Сега обаче става ясно, че Optima няма да се предлага само като седан. А и в още една версия, която ще бъде вдъхновена именно от комбито SportSpace, сочи информацията.
Kia ще прави авангардния SportSpace
Корейската компания не е обявила официално, че ще създаде Optima комби, но това изглежда най-логичното решение. Вероятно комбито ще се предлага единствено в Европа, тъй като на този пазар търсенето на еднообемни автомобили е най-голямо.

Плановете на корейската компания трябва да бъдат разкрити на предстоящото изложение във Франкфурт. Именно под неговите прожектори ще се състои премиерата на новото поколение Optima.

Снимки: Automedia.bg

Тагове: kia optima kia sportspace
0 от 500
  • #5
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Те корейците напреднаха....обаче и като цени напреднаха.
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Цайс ( преди 8 години )
    Когато я показаха за първи път и аз първосигнално се сетих за липсата на Алфа :)
  • #3
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Дизайна им е супер от както наеха Петер Шрайер от VW/AUDI. С всяко следващо поколение ставт все по-добри.Управлението, разхода на гориво и (пробвал съм Sportage, Ceed и i40/optima)скоростните им кутии все още не са на нивото на европейските, но нищо чудно скоро това да се промени.
  • #2
    1 rate up comment 0 rate down comment
    bmw e60 ( преди 8 години )
    Чудно ми е... тези КИА изглеждат много добре напоследък но се питам дали се управляват добре както изглеждат?
  • #1
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Харесва ми, но още първия път като я видях ми напомня на Алфа Ромео! Просто си представете щитовидната решетка отпред или отзад просто се замени емблемата с тази на Алфа по нищо няма да си личи, че е Киа... Което не е лошо, показва, че корейците напреднаха много особено в последните 3-4 години!