IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Opel Astra пристигна в България

Цените на хечбека стартират от 29 925 лева с ДДС

Новият Opel Astra пристигна в България

Цели 20 дни преди официалната си премиера във Франкфурт новото поколение на Opel Astra дебютира пред българска публика. Представянето се състоя във вторник вечерта на изискана церемония в един от големите столични хотели.
Новият Opel Astra пристигна в България
От българското представителство на марката акцентираха върху основните преимущества на новия модел. А те въобще не са малко. Astra K, както се обозначава машината, е изградена на нова, по-лека и по-здрава платформа, разполага с нови агрегати и модерни технологии, някои от които се предлагат за първи път в сегмента.
Новият Opel Astra пристигна в България
Впечатление правят предлаганите като опция матрични светлини, с каквито обикновено се оборудват автомобилите от по-висок клас. Те са адаптивни, работят с LED технология и предоставят възможност за постоянно движение на дълги светлини без да заслепяват насрещно движещите се превозни средства.
Новият Opel Astra пристигна в България
Друга интересна новост е персоналният асистент за свързаност и услуги Opel OnStar, включващ мощен Wi-Fi хотспот. Най-новото поколение на инфо-развлекателната система IntelliLink е също налична за модела, като разполага със 7-инчов сензорен екран и позволява интеграция на голяма част от функциите на личния смартфон чрез Apple CarPlay и Android Auto.
Новият Opel Astra пристигна в България
По отношение на двигателите, базов за модела е трицилиндров 1.0 ECOTEC бензинов агрегат, който развива 105 к.с. Цената на тази модификация в България започва от 29 925 лева с ДДС.

Гамата от мотори включва бензинови и дизелови агрегати, развиващи между 95 и 200 к.с. На по-късен етап очакваме и версия OPC, при която мощността ще преминава 280 к.с.
Новият Opel Astra пристигна в България
Снимки: Automedia.bg

Всички подробности за новата Opel Astra - технологии, цени, двигатели, екстри - вижте ТУК

Тагове: opel astra
0 от 500
  • #20
    3 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    КАКВИ ДВИГАТЕЛИ СЕ ПОСТАВЯТ ЗА ПЪРВИ ПЪТ В ТОЗИ СЕГМЕНТ? ВИДЯХ БРОШУРАТА. ТАМ НЯМА ТАКОВА НЕЩО, ОСВЕН, ЧЕ ОПЕЛ ОТКРИВАТ ТУРБО БЕНЗИНОВИТЕ ДВИГАТЕЛИ. СКУКАААА!
  • #19
    11 rate up comment 2 rate down comment
    Мдаа... ( преди 8 години )
    Тук некви са писали такива неща - човек направо да си помисли, че са сериозно увредени от каране на рено! ахахаха
  • #18
    20 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    OPEL sa super za BG i ne samo
  • #17
    28 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    За какво качество говорите, в гоуф 5 пластмасата е най-долната, която може да се намери на света. На тези поне таблото им изглежда, че е с по-добри материали. Карах опел над 5 години без никакви проблеми. Минах на гоуф и ми стана лошо за 2 години. Говореха ми преди, че ще страдам с VW ама не вярвах .. е сега вече знам от опит. НИКОГА VW. Опел бих си взел пак, някой по-нов модел или инсигния.
  • #16
    4 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Предницата е копие на Корола от 2003-та ,но германците бавно загряват в дизайна.Те и хибридите ги копираха 15 години след Тойота. Тук са се справили малко по-бързо.
  • #15
    8 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    добре че са японците че фолксваген нямаше от къде да краде идеи и още щяха да пият бира в халби и плюскат вурстове. и разбира се да тракат с технологиите си дизел мухахаха
  • #14
    4 rate up comment 13 rate down comment
    Бивш опелист ( преди 8 години )
    Добре,че беше Опел за да си взема Меган 3 дизел 1.5 от който съм впечатлен вече 4-та година.Да е жив и здрав Опел.че и други да се сетят,че има по-здрави коли от Опела.
  • #13
    5 rate up comment 15 rate down comment
    Made in Usrael ( преди 8 години )
    Най-бъгавите каруци са опел и форд.Шефчетата им са се центрирали в Usrael,а производството са го оставили в Европата и селяците си мислят,че са немски коли.
  • #12
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Опел!!!!!!!!!!!!!!!! ( преди 8 години )
    Смях...ха ха ха ха
  • #11
    10 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    добре че са немците че тойота нямаше от къде да краде идеи и още щяха да отглеждат ориз.