IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Opel Insignia няма да има версия седан

В Европа моделът ще се появи през 2017 г.

Opel Insignia няма да има версия седан

Opel започна изпитания на новото поколение на флагмана си Insignia, чиято премиера ще трябва да се състои през 2017 г., съобщава изданието Car, което публикува снимки и информация за модела.
Следващият Opel Insignia ще е готов през 2017 г.
Европейската версия на Insignia ще се предлага като хечбек и комби, докато седанът ще отпадне от гамата. Модификацията с 4 врати ще бъде достъпна за САЩ, където ще се продава под марката Buick.
Следващият Opel Insignia ще е готов през 2017 г.
Ако се съди по снимките, дизайнът на модела ще напомня до голяма степен този на концепта Monza, който дебютира преди около 2 г. Новата Insignia ще увеличи размерите си, като се знае, че междуосието ще порасне с поне 10 см. Благодарение на това инженерите на Opel ще успеят да увеличат разстоянието за краката на возещите се на задните седалки пасажери.
Следващият Opel Insignia ще е готов през 2017 г.
Използването на леки материали в конструкцията ще позволи на автомобила ще отслабне с около 130 кг. Засега няма данни за двигателите, на които ще разчита моделът. Известно е обаче, че той ще получи най-съвременните асистенти за безопасност, както и модернизирана мултимедийна система и голям цифров дисплей.

Снимки: Car Magazine

 

Тагове: opel insignia opel monza
0 от 500
  • #8
    12 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Още един пирон в ковчега на селската марка забиха от Опел. Като излезе ще започнат "тестовете" в придворното списание АБ в които пак ще изкарат, че ВАГените са по-добрите, но ние си ги знаем колко струват.....
  • #7
    11 rate up comment 1 rate down comment
    до НЕобективен ( преди 8 години )
    Една кола не е само пространство. И с какво каросерията е по-добра на Супъб от другите. На глобалната платформа на ФВ е и какво от това. Нищо особено. Пространството наистина е голямо, но и в *** има пространство. Така, че не намесвай *** на ВАГ тук, защото Опел са по-добрата марка, а особено с Инсигнията доста объркаха сметките на ФВ да си продават ***. И не забравяй, че Шкода е най-доброто от ВАГ. бюджетната марка на концерна да прави по-качествена продукция от премиумите.Смях!
  • #6
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Обективен ( преди 8 години )
    Относно каросерия/пространство в този, а и в по-горният клас засега най-добре се справя Шкода Супърб - своеобразна хеч-лимузина с отлично съотношение интериор/екстериор.Разбира се Опел чрез Инсиния направиха сериозна и надеждна кола с изразена индивидуалност - дано продължат и в бъдеще така.
  • #5
    3 rate up comment 1 rate down comment
    до: fan ( преди 8 години )
    сервичът = сервизътПечатна грешка!
  • #4
    6 rate up comment 4 rate down comment
    до: fan ( преди 8 години )
    Сигурен ли си? На мен ми се струва, че сервичът не е втори, а първи дом на всеки VW!Браво на Опел. Прекрасен модел изкараха. Най-доброто от немските предложения. VW спрямо тази машина няма какво да извадят. В 3-та глуха са. нито по цени, нито по здравина, нито по нищо могат да конКУРират Опел. Надявам се само Опел да са оправили вътре интериора на Insignia. Конзолата и приборите изобщо не ми допадат. Много копчета, червена подсветка, неинтуитивно и претрупано. Само това да оправят и са супер
  • #3
    18 rate up comment 6 rate down comment
    fan ( преди 8 години )
    Включително цената на VW,абсурдно скъпото му обслужване и не на последно място, че сервиза му е втори дом...
  • #2
    12 rate up comment 24 rate down comment
    Insignia ( преди 8 години )
    Insignia беше модела който върна Опел в играта, но сега като заместят седана с уголемен и заоблен вариант на Prius със сигурност ще загубят част от Феновете си. Аз лично имах седан, бих взел комби но не и този хечбек. А към днешна дата "кубичния" дизайн и всичко останало на VW Passat превъзхожда Insignia.
  • #1
    21 rate up comment 11 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 8 години )
    dosta smelo! BRAVO, OPEL!..4E NE SE DAVATE NA KUBI4NIQ DESIGN, NALAGAN OT VW/0000...