IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Renault Megane ще бъде по-голям и по-луксозен

Французите ще заложат на скъпи материали в обзавеждането на хечбека

Новият Renault Megane ще бъде по-голям и по-луксозен

Четвъртото поколение на Renault Megane ще бъде представено на автосалона във Франкфурт през септември, като вече на няколко пъти прототип на модела бе сниман по време на тестове. Камуфлажът върху автомобила обаче пречеше да се разбере как точно ще изглежда той.
Новият Renault Megane ще бъде по-голям и по-луксозен
*Неофициално изображение: Autocar

Британското изданието Autocar публикува скица на хечбека, като според информацията тя се доближава максимално до оригиналната машина. От изображението се вижда, че дизайнът на Megane е сходен на този на вана Espace, на кросовъра Kadjar и на седана Talisman, които французите разкриха през последната година.

Според информацията на изданието новият Megane ще порасне на размери. В основата на хечбека е платформата CMF, използвана както за Kadjar и Espace, така и за моделите на Nissan – Qashqai и X-Trail. Сегашното поколение на хечбека е дълго 4295 мм, но при новото версията с 5 врати ще достигне 4450 мм.

Очаква се след хечбека да се появят версия с 3 врати, както и комби. Със сигурност ще има и модификация, разработена от подразделението Renaultsport. Тя ще се появи последна - най-вероятно през 2017 г.

Основното, на което ще наблегнат французите, е повишаване на качеството на материалите в салона и подобряване на ергономичността на седалките. Новият Megane ще може да се похвали и с богато оборудване, в което в зависимост от желанието на клиента ще бъде включен 7-и или 9-инчов сензорен дисплей.

Целта през Renault е хечбекът да продължи традициите на своите предшественици и да се опита да се противопостави успешно на лидера по продажби в сегмента Volkswagen Golf, който продължава да бъде без конкуренция на пазара в Европа.

0 от 500
  • #14
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Renault ( преди 8 години )
    Простете !Втората кола да се чете Reno 19, 1.7 Mi
  • #13
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Renault ( преди 8 години )
    Имал съм общо 4 Рена:Рено 11, 1.7 Mi (двуврато) - без забележкаРено 1, 1.7 Mi 9 (2-ро поколение) - без забележка. Преццаках се като му сложих газоваРено Лагуна - без забележка 2.0 iРено Клио, 1.4 e (2-ро поколение) - с инсталирана заводска газова Ланди Ренцо - преди 3 месеца я продадох на един дядо от Самоков. Да е жив и здрав и да си я търкаля.В момента Рено правят много красив дизайн и слагат прилично здрави и икономични мотори. Като съотношение цена, качество, комфорт са много добри !
  • #12
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    едно приятелче кара меган от по старите чисто нов купен на 180к км е и е много доволен от него 1.5 дци 105 коня с 6 ск. сменил е понего веднъж биалетки дискове накладки нчколко пъти и ремаци.
  • #11
    18 rate up comment 5 rate down comment
    М еги ( преди 8 години )
    Аз имах преди 19 шамад внос от Германия и докато го стегна зор видях, от 2005г. съм собственик на меган 2 седан нов закупен от про мобил и съм изключително доволен,като не съм имал никога проблеми с двигател,надеждност или там всякакви басни писани за не издържливостта на Рено като цяло.Обиколил съм с него Европа и продължавам без да се притеснявам, подчертавам ново закупено а не н-та употреба а за ембелемата пространствен ромб иначе е шлифован диамант.Проверете в хералдика а не да пишете глупни
  • #10
    4 rate up comment 2 rate down comment
    до: Мдам ( преди 8 години )
    Я кажи какво вижда твоя мозък с правилното пространствено мислене! Какво има на предната решетка мислителю?
  • #9
    15 rate up comment 3 rate down comment
    до мазния ( преди 8 години )
    Собственик съм на 19 както и на меган 1996г и мога да кажа че меган е усъвършенствана 19- ска.Проблеми с колите съм нямал.Скоро се навих и за меган2 2006г 1.5 дци.но все още търся читава такава..масово по салоните предлагат въртяни км.и скрити дефекти.Колите ми ще станат 3 скоро...и все рено.Доволен съм въпреки бързото поевтиняване
  • #8
    6 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Новият Renault Megane ще бъде по-голям и по-луксозен и още по-чуплив!Радост за сервиза, плач за собственика.
  • #7
    8 rate up comment 7 rate down comment
    Мазен монтьор ( преди 8 години )
    Собствениците на Рено основно са бивши собственици на Рено 19 което е убийствено здрава кола. Просто идеалната евтина кола за времето си. И след това Меган Лагуна са акардеон свири майка плаче. Няма такива дараци в автомобилния свят. Чувам едни слухове че последните им модели от 1-2 години били доста качествени. А дано да е така. След 2-3 години чакаме първите италианки.
  • #6
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    пич(ка), леко двусмисленото ти изказване ми оправи деня ;)
  • #5
    7 rate up comment 19 rate down comment
    Тъй де! ( преди 8 години )
    Който си няма истински пичоци си купува коли с такива имитации! ахахахаха