IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото Audi SQ7 ще е с дизелов V8

Кросовърът ще разчита на 4,0-литров двигател мощност от 435 к.с.

Новото Audi SQ7 ще е с дизелов V8

Спортната версия на новото поколение на всъдехода Audi SQ7 ще разчита на дизелов мотор. Това съобщава изданието Autoblog, което се позовава на намерени документи, принадлежащи на германския производител.
Новото Audi SQ7 ще е с дизелов V8
Според информацията кросовърът ще получи 4,0-литров V8 двигател с мощност 435 к.с. и автоматична скоростна кутия Tiptronic. Друга информация за агрегата засега липсва, но вече е ясно, че в Audi са направили своя окончателен избор и той е различен от очакваното.

Предполагаше, се че в компанията ще изберат за модификацията 3,0-литров дизелов V6. Този битурбо мотор развива 313 к.с. и 650 Нм въртящ момент при по-малкия Audi SQ5, но за SQ7 трябваше да бъде доработен и мощността му да достигне 385 к.с.

Концернът Volkswagen предлага два свои модела - Porsche Cayenne и Audi A8, с още по-голям дизелов мотор – 4,2 литров агрегат с мощност 385 к.с. и 850 Нм въртящ момент.

Снимка: Audi

Тагове: audi q7 audi sq7
0 от 500
  • #15
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Ами стани главен дизайнер на групата,и оправи дизайна......за пореден път се доказа,че в БГ всеки разбира от дизайн
  • #14
    14 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Group-та на VAG, пак изненадаха всички с дизайна, чудя се как е възможно всяка нова кола да е с по-лош вид от предходната....
  • #13
    8 rate up comment 2 rate down comment
    zoom in ( преди 8 години )
    Аз пък съм го виждал на живо - не е непременно грозно, ама си прилича на комби по всички параметри. Даже не бих казал, че е голямо комби.Днес видях на живо и Мазда СХ-3, ами ето това е красива кола. Страхотни линии и динамика в дизайна, а не като тези шлепове на СоцШкоден.
  • #12
    6 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    за незапознатите - SQ7 = Skoda Q7
  • #11
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Фен ( преди 8 години )
    Е то все някой трбва да вземе наградата , най-грозен автомобил . То тази и следващата година като гледам желаещите са много . Успех .
  • #10
    11 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    ас го гледам всеки ден шефа ми го има само че е черен ивлежда много яко междо нругото в несебър вече има около 6 7 такива може и да са повече
  • #9
    13 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Тука супер много коментираме, че Q7 е грозно, но истината е, че повечето вкл. и аз не сме го виждали на живо. Иначе на тази снимка не изглежда добре-истина е - но да го сравнявате с азиатското недоразумение Pajero sport е смешно.Консервативния дизайн не ни предизвиква да кажем УАУ, обче е актуален дълги години.
  • #8
    21 rate up comment 4 rate down comment
    none ( преди 8 години )
    Впечатляващ двигател. Де да можех да кажа същото и за автобусната визия на колата ...
  • #7
    16 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Ауди представи модела "Skoda Q7" комбито на Ауди Шкода предлага на своите собственици, отвратителен дизай, евтини пластмаси в салона, имитация на кожа и разбирасе такава динамика, че ако собственика бърза, трябва да слиза и да бута, за да стигне по бързо до сервиза.
  • #6
    6 rate up comment 12 rate down comment
    Майна ( преди 8 години )
    Да Паджерото в съседната статия е по-грозно .А за двигатела си мисля че то с V6-така занася и сабира мантинелата . Та давай с V8-ka поне на правите да има няква динамика този слон .