IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Специален Mercedes-Benz C-Class за Япония

Лимитираната версия е базирана на C200

Специален Mercedes-Benz C-Class за Япония

Лимитирана версия на новото поколение C-Class пусна германската компания Mercedes в Япония. Моделът носи името C200 Sports Edition и вече е наличен за поръчка.

Специалната версия на седана е базирана на модела C 200 AVANTGARDE, като е оборудвана с редица допълнителни екстри. Сред тях са екстериорен пакет AMG, 18-инчови джанти, въздушно оказване AIRMATIC и специален цвят - бял (Polar White) или черен (Obsidian Black).

Интериорът също е решен в спортната тема, като предлага предни кожени седалки с подгряване, елементи от тъмно дърво, педали от неръждаема стомана, спортен волан, стелки AMG и др.

Японският C200 Sports Edition е вече наличен за поръчка, като първите доставки към клиенти ще бъде осъществени след месец. Модификацията лимитирана, като ще бъде предложена в серия от 700 екземпляра.

Снимки: Mercedes

Тагове: mercedes-benz c-class
0 от 500
  • #6
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Мдаа и мен таблета ме дразни, стои сякаш не му е мястото там. сякаш са го залепили временно на таблото. Но всичко останало е просто перфект. Интериор, еккстериор,луксозни материали, джанти. Перфект! Но да, таблета трябваше да е вграден като при S-класата в таблото.
  • #5
    4 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Всичко хубаво, само тоя телевизор на таблото не ми харесва. Защо по дяволите трябва да прилича на таблет и са стърчи като гурел в нищото? Толкова ли не можаха да му измислят по добър дизайн и до интегрират в таблото. Или да го направят да се прибира вътре. Във S класата е далеч по добре направено. Също новите дигитални панели на Ауди са перфектно решение. Всички уреди и навигация събрани на едно място.
  • #4
    12 rate up comment 1 rate down comment
    Rhyme_killa ( преди 8 години )
    Има доста информация относно това, защо повечето мерцедеси внесени 2-ра употреба от Япония са с лява дирекция.Който желае може да си намери информация в нета и да прочете. По подразбиране мерцедес изработват колите за японския пазар с ляв волан, ако някой заяви, че иска с десен само тогава колата се доставя с десен волан.
  • #3
    10 rate up comment 5 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 8 години )
    "откога японците минаха на ляво кормило???"Ха-ха, абе карай, новина да има!
  • #2
    10 rate up comment 5 rate down comment
    razgradski pop ( преди 8 години )
    откога японците минаха на ляво кормило???
  • #1
    12 rate up comment 5 rate down comment
    RoadrunneR ( преди 8 години )
    Obichat si go Mercedes Japancite !Imeno C Class e nay-prodavaniya vnosen avtomobil v Japan prez tazi godina.