IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lexus разкри обновения CT 200h

Хибридният хечбек демонстрира минимални промени

Lexus разкри обновения CT 200h

Модернизирана версия на хибридния хечбек CT 200h представи японската компания Lexus. Най-малкият модел на производителя е получил леки промени в дизайна, както и нови технологии.

Що се отнася до новостите в дизайна, те се изчерпват с изменената решетка на радиатора, която е получила допълнително количество хром. Новост е също така отваряемият електрически стъклен покрив, който се предлага като опция.

Също като опция могат да бъдат поръчани системите Lexus Enform Remote и Lexus Enform Service Connect, които извеждат различна информация за автомобила на смартфона на собственика.

Промени по задвижващата система не са правени. Тя съчетава 1,8-литров бензинов двигател, електромотор и литиево-йонни батерии, като доставя мощност от 136 к.с. Средното потребление на гориво е 5,6 л/100 км.

Снимки: Lexus

Тагове: lexus ct 200h
0 от 500
  • #37
    10 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Добре де. Щом дидайна не стана - тъкво ще има повече продадени немски автомобили в щатите. Би трябвало феновете на Ваг са са във възторг. ;) Ми така се, ще се дигнат акциите на Ваг, ще държат цена на вторичния пазар колите им, нали. Ей, трябва да почерпите!
  • #36
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    На очен лекар бил ли си скоро? Къде пък видя БМВ отвътре и отвън? Я по-добре се разберете с онзи бурсук по-долу, който е изписал всички негативни коментари! Според него колата е грозна отвсякъде, а според теб е БМВ отвсякъде с изключение на решетката. Кое е истината сега според вас?
  • #35
    14 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Техника недостижима за немските дърводелци. Хората вадят 4-то поколение хибриди, а вурстовете си тракат с допотопните канцерогенници. Това е кола, която е с техника от 2009 г., а пръдливите шваби все още нямат аналог на подобен автомобил. Тойота пусна водородни автомобили, а глупавите немски фенове си мечтаят за много коне и ускорения.
  • #34
    2 rate up comment 13 rate down comment
    Вагинер ( преди 8 години )
    Поредното японско WC
  • #33
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Кон недей цвили! Кон,бах му и никнейма
  • #32
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Кон ( преди 8 години )
    Тези коли, които сравняваш, всичките ли са хибриди? Май сравняваш автомобили с ДВГ и ел. мобил, какъвто е сниман по-горе. Мислиш ли?
  • #31
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Хаха, комплесарчета ;)
  • #30
    8 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Аа,няма да се появи досадния ,той си легна,спи:)
  • #29
    8 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Освен, че е много гроза и ускорението и е изключително плавно. Супер новостите са повече хром и стъклен покрив. С това се изчерпват високите технологии. Сега сигурно ще се появи оня досадник дето ще обяснява за цикъла на Аткинсън как било върха на технологиите. Аткинсън е известен японец от Тойота.
  • #28
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Някои сравняват коне, други чучурки, белким от много броене и мерене се увеличат, но уви :) Природата квото дала, тва е.