IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW M2 излиза с ръчна и автоматична кутии

Най-малкият модел на спортното подразделение ще бъде представен във Франкфурт

BMW M2 излиза с ръчна и автоматична кутии

Една от премиерите на BMW на изложението във Франкфурт ще бъде на модела M2 Coupe. Към момента липсват официални подробности, но изданието 2addicts успя да се добере до брошурата с оборудването на автомобила.

Снимка: SB-Medien / Worldcarfans

Въпросната брошура е била предоставена от анонимен читател на изданието, който вече направил поръчка за M2 Coupe и е получил официалната брошура от BMW, сочи информацията.

От нея става ясно, че BMW M2 може да бъде оборудвано с автоматична скоростна кутия с 6 степени или с автоматична трансмисия DCT със 7 предавки. Първата е серийно оборудване, докато за втората трябва да се доплати.

Ясно е също така, че моделът ще се предлага само в няколко цвята - черен (Black Sapphire), бял (Alpine White), син (Long Beach Blue) или сив (Mineral Grey). Интериорът е решен в черна кожа със сини шевове, а джантите са 19-инчови, боядисани в черно.

В стандартното оборудване на спортното купе са включени навигационна система, карбонови компоненти за интериора, паркинг сензори и др. Сред опциите пък присъстват електрически и отопляеми предни седалки, камера за движение на заден ход, адаптивни светлини, достъп до интернет и много други.

Информация за техническите параметри на 3,0-литровия бензинов двигател с турбо и шест цилиндъра към момента липсва. Твърди се обаче, че той генерира 370 к.с. и 465 Нм (500 Нм с функцията overboost). Очаква се, че машината ще бъде способна на спринт от място до 100 км/час за по-малко от 4,5 секунди, а максималната скорост на движение ще бъде електронно ограничена на 250 км/час. Възможно е да бъде предложен M Driver's пакет, чрез който скоростта да достига 275 км/час.

Всички подробности за модела ще станат ясни в средата на септември, когато ще се състои официалната му премиера. От информацията става ясно още, че най-компактната кола на BMW M GmbH е вече налична за поръчка на някои пазари, като първите доставки към клиенти са насрочени за март 2016 г.

Тагове: bmw m2
0 от 500