IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Infiniti подарява тест на болид от Формула 1

Всеки клиент на марката може да спечели уникалната награда

Infiniti подарява тест на болид от Формула 1

Ако мечтаете да седнете зад волана на болид от Формула 1, сега имате такава възможност. Предоставя я английското подразделение на Infiniti, съобщават от японската компания.

Снимка: Infiniti

Всеки, който посети шоурум на Infiniti във Великобритания и вземе автомобил за тест, има шанс да спечели уникалната награда. Победителят ще бъде избран чрез жребий, като ще изпробва болид на Red Bull Racing по трасето в Дубай.

Чрез жребий ще бъдат избрани 25 финалисти, които ще посетят писта в Англия, на която ще бъдат преценени възможностите им зад волана. След това всеки един от тях ще седне зад Ф1-симулатора в центъра на компанията в Милтън Кейнс. Журито ще бъде представено от пилотите Даниил Квят и Себастиан Буеми.

Победителят ще пътува до Дубай, където ще има възможността да изпробва болид от Формула 1 на Red Bull Racing, сочи информацията.

"Никога досега Infiniti не е предоставяла награда от този калибър. Щастливи сме да предложим нещо толкова уникално на нашите настоящи и бъдещи клиенти. Партньорството ни с Red Bull Racing помага да правим нашите шосейни коли все по-съвършени, като победителят ще може да проследи този процес от близо", споделят от Infiniti UK.

0 от 500
  • #9
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Infinity,... това не беше ли модел на Datsun?
  • #8
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Enzo ( преди 8 години )
    А-а-а-а... не знам дали няма да го пуснат. Според мен пускат куцо, кьораво и сакато. Изкупуват ти колата, гаранция 100 години, билети за Ф1 и тест на болида на Ред Бул, 5 кг. безплатен прах за пране и чисто нов ключодържател с надпис "Аз съм ***!" Така ли се прави? Не знам. Гаранцията на БМВ е 2 г. и НЕ изкупуват коли, ако щеш и БМВ за 200 хил. да поръчаш. И в същото време продажбите им са 6 пъти повече от тези на Инфинити. Адеяка... какво казахте, че означава тая тъпотия!?
  • #7
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    *** и див балкански мазен селчндур кой ще го пусне да припари до Инфинити.Нали все пак живеем в Буларистан *** на Европа.
  • #6
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Скакауец ( преди 8 години )
    Тъй де - младите у Перник все на гоуф 2-ка са возим!
  • #5
    10 rate up comment 6 rate down comment
    До анонимния ( преди 8 години )
    Като гледам че за 2014 са продали под 200 хиляди коли в цял свят сравнено с 1.8 милиона / девет пъти повече / на БМВ да знаеш че са цъфнали и вързали японците
  • #4
    8 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Не случайно Инфинити са пред фалит.
  • #3
    8 rate up comment 5 rate down comment
    до Слугата ( преди 8 години )
    Като теб нали?Всичко ще направят Инфинити, за да си продадът колите. Безплатни билети за F1 ще ти подарят! Навсякъде е едно и също....пари, пари, печалби, пари..алчността край няма!
  • #2
    7 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Ако Инфинити фалира това означава преди това Германия да е изтрита от картата на света.Умствения и паричен ресурс е в Азия.Европейците освен за бедни слуги за друго не ги ползват.
  • #1
    6 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Отчаян ход да се спасят от фалита. Нямат шанс.