IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Дизел за най-добрия американски пикап

Chevrolet Colorado получи 2,8-литров V6

Дизел за най-добрия американски пикап

Избраният от агенция J.D.Power за най-добър американски пикап – Chevrolet Colorado, бе оборудван с нов дизелов V6 двигател с турбина.
Дизел за най-добрия американски пикап
Агрегатът Duramax е с обем 2,8 литра, като предлага мощност от 183 к.с. и максимален въртящ момент от 500 Нм при 2000 об/мин. Това позволява на машината със задно предаване да тегли прицеп с тегло до 3482 кг. Ще има и модификация със система 4х4, която ще може да тегли до 3477 кг.
Дизел за най-добрия американски пикап
По информация на производителя, новият силов агрегат е най-екологичният дизелов мотор, предлаган за пикап в цялата история на концерна General Motors. Освен това при двигателя са намалени шумовете и вибрациите.
Дизел за най-добрия американски пикап
Продажбите на дизеловия Chevrolet Colorado ще стартират през есента, като цената на модела е с 3730 долара по-висока от тази на бензиновата версия с 3,6-литров V6 и аналогично оборудване.

Снимки: Chevrolet

 

Тагове: chevrolet colorado duramax
0 от 500
  • #6
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Waio ( преди 8 години )
    Голяма новината, в Австралия тоя двигател го има от край време, с малката разлика, че не е Шевролет, а Холдън Колорадо. Дизелът има много повече предимства пред бензина, особено когато става дума за големи автомобили.
  • #5
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    по принцип дизелите ги правят за латинска и южна америка, а не за щатите. в щатите почти никой няма да си вземе тракалник, освен някой беден и задръстен емигрант от бедна гейропа, където най-караните коли са гоуф, фиеста и поло. дори в африка най-продаваните коли са 1-2 класа нагоре а иначе ги мислим за 3-ти свят.по отношение на колите гейропата е не 3-ти а 4-ти свят. най-малките, евтини и орязани коли се продават тук на този стар загиващ континент.
  • #4
    8 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Бавно но сигурно дизела навлиза в Америка.
  • #3
    7 rate up comment 1 rate down comment
    доц. д-р боко боков ( преди 8 години )
    ако се махне емблемата на шеви, трудно би могло да се каже дали не би бил форд или додж пикапът. теглителната способност обаче е объркана в статията според типа задвижване. пишман авторите не са и изследвали доколко янките биха карали такъв агрегат предвид навиците си и цената на бензина.
  • #2
    7 rate up comment 9 rate down comment
    USA ( преди 8 години )
    FORD F150!
  • #1
    12 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Абе и децата в Америка знаят , че най-добрия пикап е додж рам.