IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първият Veyron минава под чука

Моделът бе изложен в Женева заедно с финалната версия на Bugatti Veyron

Първият Veyron минава под чука

Първият произведен Bugatti Veyron ще бъде предложен на търг на компанията RM Sothebys следващия месец, съобщава Motor Authority.

Първият Veyron. Снимка: RM Sothebys

Според информацията автомобилът е в изключително състояние, като има изминати само 1229 километра. Освен това наскоро е получил пълно обслужване в сервиза на марката в Бевърли Хилс, САЩ.

Първият Veyron се задвижва от познатия 8,0-литров W16 двигател с четири турбини, генериращ 1001 к.с. Мощността се предава към четирите колела посредством 7-степенна автоматична кутия с два съединителя и позволява развиването на 407 км/час.

Първият Bugatti Veyron се счита за един от най-желаните екземпляри на модела, като според организаторите на търга ще бъде продаден за сума между 1,8 и 2,4 млн. долара.

Автомобилът с шаси 001/450 се появи за последно пред публика през март на автосалона в Женева, където бе изложен заедно с последната произведена бройка на Veyron, имаща шаси с номер 450/450.

Финалният екземпляр бе закупен още преди изложението. Според информация на Bloomberg за последния Veyron, който е от върховата версия с 1200 к.с., са платени 2,6 млн. долара.

Тагове: bugatti veyron
0 от 500
  • #4
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    крайно време беше да мине под *** тоя грозен бидон дето върви само на право.Продажбите му спаднаха достатъчно.
  • #3
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Да бе, наистина много тъпо заглавие! Кви чукове, кви бръмбари се мотаят в главата на написалият тази статия! Явно ги избират с конглокс за тъпота!
  • #2
    5 rate up comment 0 rate down comment
    d-r.Kurtev ( преди 8 години )
    450/450 !!
  • #1
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Драгите редактори не разбират - на тях им се плаща за най-глупавото, оригинално заглавие, което има общо с темата колкото компютри с компоти. Драги редактори, ще засичам за колко минути ще изтриете това съобщение.