IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Vilner преработи интериора на Maserati Gran Turismo

Българското студио за дизайн представи поредния си проект

Vilner преработи интериора на Maserati Gran Turismo

Българското студио Vilner представи поредния си проект - Maserati Gran Turismo с напълно променен интериор. Автомобилът е от 2007 г., но въпреки това продължава да изглежда модерно.
Vilner преработи интериора на Maserati Gran Turismo
Името на самия модел всъщност датира от 1947 г., когато Maserati показа A6 GT - първата шосейна кола на марката. Оригиалната машина, използвана от Vilner, излиза от фабриката в Модена с изцяло червен кожен интериор, който контрастира с черния цвят на каросерията.
Vilner преработи интериора на Maserati Gran Turismo
Червеното не е забравено и след промените, направени от експертите на дизайнерското студио. От доминиращ цвят, то е концентрирано до фини акценти под формата на ленти алкантара, контурно положени върху седалките с база от черна кожа. Червени са още бродираните на подглавниците елементи, както и предпазните колани. Таблото на Gran Turismo е с обвивка от фина черна алкантара, която също е пресечена от червена лента.
Vilner преработи интериора на Maserati Gran Turismo
Самият автомобил е оборудван с 4,2-литров двигател с 8 цилиндъра и мощност от 405 к.с. Максималният въртящ момент е 460 Нм, като моторът работи в комбинация с 6-степенна автоматична скоростна кутия.
Vilner преработи интериора на Maserati Gran Turismo
Снимки: Vilner

0 от 500
  • #8
    5 rate up comment 3 rate down comment
    До по-долу ( преди 8 години )
    Любопитен и анонимен са гаджета:) Ейй,страшен си ..
  • #7
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Вилнер=тапицери Мазерати-красота
  • #6
    9 rate up comment 0 rate down comment
    ttt ( преди 8 години )
    "Автомобилът е от 2007 г., но въпреки това продължава да изглежда модерно."Mazerati, Ferrari, и концерна FCA са марките, които създават дизайн, не копират. И точно този дизайн създаден 2007 г. все още не може да се изкопира, затова е актуален ..... Автомедия
  • #5
    12 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    ...вино за погледа...Е такова сравнение не бях срещал до сега. Вино за погледа, хахахаха :)))Страшен си Любопитен. Направо невероятен. Що не се пробваш да пишеш научна фантастика!А колкото до колата, тя е просто радост за окото. Съвършенство от Мазерати. По отношение дизайн, жабарите нямат равни. Нумеро 1!!!
  • #4
    9 rate up comment 4 rate down comment
    .!. ( преди 8 години )
    Maserati е легенда, но макар и добра изработката на вилнер само сваля стойността на това произведение, щом не е направено в тяхното ателие
  • #3
    16 rate up comment 1 rate down comment
    А.В.Торът ( преди 8 години )
    Този път, неочаквано и за мен, проектът на Вилнер ми хареса. А за Мазератито не мога да кажа нищо повече или по-оригинално от това, което е написал колегата по-долу :)
  • #2
    20 rate up comment 1 rate down comment
    KKK ( преди 8 години )
    А какъв звук вади това животинчее...
  • #1
    31 rate up comment 1 rate down comment
    Любопитен ( преди 8 години )
    Това Мазерати не е автомобил.То е скулптура, произведение на изкуството, нещо като вино за погледа.Благодаря на Мазерати, че са го създали.