IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Британци прибират пари за несъществуващи модели

Желаещите да си купят суперколите на TVR ще трябва да чакат поне 2 години

Британци прибират пари за несъществуващи модели

Възродената британска компания TVR вече започна да приема поръчки за своите нови суперколи, които дори още не са представени пред публика. Предплатата за автомобилите е 5000 паунда, а за членовете на клуба на собственици на TVR – 2500 паунда, съобщава Autocar.
Британци прибират пари за несъществуващи модели
*Неофициално изображение: Autocar

„Направо сме потресени от реакцията на хората около новините за нашия нов автомобил. Телефоните ни буквално прегряха, същото се случи и със системата ни за онлайн поръчки. Затова се принудихме да направим списък с желаещите, както и график за доставките на колите”, коментира оперативният директор на TVR Джон Чейси.

Топ мениджърът допълни, че на първо време обемите на производство ще бъдат ограничени, като предимство ще имат тези клиенти, които вече са внесли предплата за автомобила. В TVR към момента се разработват цели 4 модела, които обаче ще се появят на пазара не по-рано от 2017 г.

С техническите детайли на машините са занимава легендарният конструктор Гордън Мъри, който участва в направата на McLarenF1. Конструирането на 8-цилиндровите двигатели е поверено на фирмата Cosworth, докато външният вид на автомобилите ще бъде в стила на досегашните модели на TVR.

 

0 от 500