IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Фейслифтът на Opel Mokka с 2 нови мотора

За кросовъра ще се предлага и 1,0-литров турбо-двигател

Фейслифтът на Opel Mokka с 2 нови мотора

Opel започна тестове на обновената версия на популярния си кросовър Mokka. Изданието Worldcarfans публикува снимки на прототипа, като разкри и подробности за серийния модел, чиито продажби ще стартират през 2016 г.
Фейслифтът на Opel Mokka ще получи 2 нови мотора
След фейслифта моделът ще бъде оборудван с два нови бензинови турбо-мотора. Първият е с обем 1,0 литър, като предлага мощност от 110 к.с. Този агрегат вече е познат от новото поколение на Astra. Вторият е 1,4-литров, като разполага със 150 к.с.

Само преди месец Opel Mokka получи и нов дизелов мотор, който предлага по-нисък разход на гориво и намалени вредни емисии СО2. Тогава от компанията обявиха, че този агрегат отговаря на стандарта Euro-6, като това ще важи и за двата нови бензинови двигателя.
Фейслифтът на Opel Mokka ще получи 2 нови мотора
Що се касае до измененията във външния вид, те са минимални. Обновената Mokka ще бъде бъде оборудвана с нови брони, видоизменени фарове и различна решетка на радиатора. В салона на кросовъра ще се появят нови саделки и информационно-развлекателна система IntelliLink.

Снимки: Worldcarfans

 

Тагове: opel mokka
0 от 500