IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi се върна към идеята за градски автомобил

Компактният модел ще си съперничи с MINI Cooper и Fiat 500

Audi се върна към идеята за градски автомобил

Audi все пак разработва субкомпактен градски автомобил, чието създаване по-рано тази година бе опровергано от изпълнителния директор на производителя Рупърт Щадлер.
Audi се върна към идеята за градски автомобил
Неофициално изображение: Automobilemag.com

Според изданието Automobilemag, новият модел ще бъде представен на автомобилното изложение в Париж през есента на 2016 г. Тогава ще бъде показан прототип на машината, а нейната серийна версия ще се появи на пазара не по-рано от 2020 г., като ще трябва да си съперничи със Smart ForTwo, MINI Cooper и Fiat 500.

Моделът ще бъде изграден на модулната платформа MQB, като ще се предлага в две модификации – с 2 и с 4 врати. В гамата двигатели ще бъдат включени 3-цилиндрови бензинови и дизелови мотори, развиващи съответно 110 и 100 к.с. Ще има и електрически версии – с 80 и 120 к.с., като те ще могат да изминават с едно зареждане до 200 км.

Източникът на Automobilemag твърди също, че ръководството на Audi е обсъждало възможността за създаване на „напомпана” версия на новия автомобил. Той е трябвало да бъде оборудван с 2-цилиндров двигател от мотоциклет Ducati, като е щял да представлява лек роудстър от типа на KTM X-Bow.

Този вариант обаче остава под огромна въпросителна. Основната причина е, че проектът е „дете” на председателя на Съвета на директорите на Volkswagen Group - Фердинанд Пиех, който през април бе отстранен от длъжността си и изпратен в пенсия.

0 от 500
  • #19
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Folk ( преди 8 години )
    Поредният "Уникат" на Алуди с двигател на Фиат. Не могат да направят сами един двигател и това е. Добре че са Фиат да им помагат.
  • #18
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Дошо ( преди 8 години )
    Това е толкова малко, че и за *** не става.Може да се ползва за гърне на бебета ако има люк .
  • #17
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Преди век не ,но допреди век и половина може да се каже ,че сме били доста зле. Просто тези 500 години турско са ни разгонили фамилията и макар в Европа сеедно сме били в средата на Азия!
  • #16
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Folk ( преди 8 години )
    Поредните *** с двигатели на FIAT. Като не могат да си направят техни купуват италиански масларки.
  • #15
    8 rate up comment 1 rate down comment
    до: dfgdfh ( преди 8 години )
    Явно имаш богат опит в тези дейности.Я си направи инспекция на гащите.......
  • #14
    2 rate up comment 7 rate down comment
    dfgdfh ( преди 8 години )
    TOZI DETO GOVORI ZA KENEFITE DA NE SE NAPAVA MNOGO CHE DA NE SE OSERI NAKRAQ
  • #13
    7 rate up comment 8 rate down comment
    до: razgradski pop ( преди 8 години )
    Малко си объркал сметките!Продукцията им е основно 0000,т.е. 4 нули без десетична запетая или както в цял свят ги знаят двоен ***! Не единичен, а двоен. Такива са те евроГейците. А евроГея споделител да сподели за още някой неща от битието си! Освен с козички с какво друго си ляга. С офчицки обича ли? А мъжки магарета? Видно е че не е чел история и не знае много за нашите прадеди, а в момента се кланя, т.е. дупи на евроГейовете, които ще затрият стария свят с толеранстията си...
  • #12
    9 rate up comment 0 rate down comment
    соло ( преди 8 години )
    Споделител, в Арбанаси ходил ли си, да ти обяснят за вътрешните тоалетни в тамошните къщи и то по времето когато във Версай са изнасяли *** на краля си с гърне???И колко пари са дарявани за училища, църкви, манастири?А че Румелия (днешна Българя) е била най бгатата област в Османската империя?А който обича кози може и сега да спи при тях!
  • #11
    2 rate up comment 6 rate down comment
    v-1 ( преди 8 години )
    FIAT = Fehler In Alle Teile :)))
  • #10
    11 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Няма как в тоя клас сдружението на производители на външни тоалетни да направи нещо което да става за малка градска кола.Те са специалисти по големи ,многодупчести *** -с 4 и повече кръга!!!