IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първа снимка на обновения Hyundai Santa Fe

Кросовърът ще се предлага в нова хибридна модификация

Първа снимка на обновения Hyundai Santa Fe

Корейското издание The Korean Car Blog публикува първа снимка на обновения кросовър Hyundai Santa Fe.
Първи снимки на обновения Hyundai Santa Fe
Моделът е получил променени предна и задна части на каросерията, нова мултимедийна система и нови допълнителни декоративни елементи. Предната част на Santa Fe е с различна решетка на радиатора, както и с нова броня. Променени са и светлините. Отзад новостите са аналогични - нови стопове и нова броня.

Според информация на изданието промени ще има и в гамата от настоящите двигатели, с които се предлага моделът. Те ще бъдат обновени, за да се намали разходът на гориво. Конкретни данни обаче липсват,

Посочва се обаче, че всъдеходът ще получи напълно нов хибриден агрегат. Неговите характеристики ще станат ясни наесен, а продажбите на модела трябва да стартират до края на годината.

Снимка: The Korean Car Blog

 

Тагове: hyundai santa fe
0 от 500
  • #5
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Преди години всички се смееха на южнокорейските марки ,но към днешна дата пазарния дял на тези марки и въобще дяла който отхапаха от "големите" и "доказани" производители доказва, че стоиш ли на стари лаври изпадаш от класацията.
  • #4
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Самсунг най-големия производител на електроника в света, а Хюндай в топ 5 на автомобилните компании. Точно им дреме за мнението на бай ***.
  • #3
    16 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Не съм фен на Хюндай, но вие какво очаквате, става въпрос за Фейслифт а не за нов модел. Естествено, че промените ще са само козметични.
  • #2
    12 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Плюс промени в двигателите и интериора. Нищо работа!
  • #1
    8 rate up comment 6 rate down comment
    Anonymous ( преди 8 години )
    Нови стопове и нова броня уаааааааааууууу!!! :)